Home > Artikel

Deze willen we zien: Netflix maakt een documentaire over de controversiële Jerry Springer Show

Article header image

Jerry Springer: Fights, Camera, Action is een tweedelige documentaire over de meest controversiële en spraakmakende talkshow ooit. En zoals je misschien al aan zag komen, wordt dit niet een heel positief verhaal.

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

De idiote verhalen van de gasten, de lijfwachten (onder leiding van Steve) die regelmatig vechtende gasten uit elkaar moesten halen, de sensationele onderwerpen en het publiek dat Jer-ry! Jer-ry! scandeert. De Jerry Springer Show was vooral in de jaren negentig een fenomeen.

Wereldwijde hit

Jerry Springer: Fights, Camera, Action laat zien hoe de show uitgroeide tot een wereldwijde hit maar het gaat ook in op de schade die de gasten opliepen door hun hele hebben en houwen op televisie te laten zien.  

Geslachtsdeel

Er was een vrouw met 48 katten die zich als een kat gedroeg, een man die zijn geslachtsdeel zelf had afgesneden en een vrouw die een incestueuze relatie met haar kleinzoon had. Niet heel gezond allemaal. En we kunnen ons voorstellen dat de omgeving van die mensen ook niet heel positief reageerden op de onthullingen. 

Vader en zoon

Er was ook deze dame die trouwde met een man, vervolgens naar het altaar liep met diens vader, een kind met hem kreeg en daarna haar ex terugwilde. 

Jerry Springer: Fights, Camera, Action is vanaf dinsdag 7 januari 2025  te zien op Netflix.

Gek op films en series? Download de Binge-app en weet precies wat je nu wil streamen. Want Binge heeft de beste kijktips van alle streamingdiensten bij elkaar.