Home > Artikel

Deze week nieuw op Netflix, Videoland, Prime Video, Apple TV+, Disney+ en HBO MAX (21 t/m 27 oktober 2024)

Article header image

Het is de week dat een nieuw seizoen van Gooische Vrouwen in première gaat op Videoland. Maar dat is niet de enige titel om je op de verheugen.

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

Woensdag 23 oktober 

Loups-Garous op Netflix

Na de ontdekking van een mysterieus kaartspel wordt in deze Franse film een gezin terug in de tijd geworpen naar een middeleeuws dorp waar ze elke nacht gevaarlijke weerwolven moeten afweren.

Woensdag 23 oktober 

This is the Zodiac Speaking op Netflix

Driedelige documentaireserie die nieuwe inzichten belooft over de onopgeloste zaak van de Zodiac Killer. Arthur Leigh Allen is de enige die ooit werd genoemd als verdachte en de aanwijzingen en interviews in deze serie wijzen nog meer zijn richting op. Er komt een gezin aan het woord dat Allen ooit als leraar had net als vrienden van de verdachte. De Zodiac Killer was actief in de jaren zestig en wordt verdacht van 20 tot 28 moorden. 

Woensdag 23 oktober

The Comeback: 2004 Boston Red Sox op Netflix

Documentaire over de World Series-titel die de Boston Red Sox wonnen in 2004. Het was de eerste titel in 86 jaar tijd voor de Red Sox.  

Donderdag 24 oktober

Canary Black op Prime Video

Actiefilm waarin een van de beste agenten van de CIA, Avery Graves (Kate Beckinsale), door terroristen wordt gechanteerd. Ze moet haar eigen land verraden om haar ontvoerde man te redden. 

Donderdag 24 oktober

Ronja de Roversdochter op Netflix

In maart verschenen de eerste zes afleveringen over de dappere Ronja in de woeste Zweedse natuur. Nu volgen de laatste zes afleveringen van het seizoen. Natuurlijk is Ronja de Roversdochter een verhaal van Astrid Lindgren.

Donderdag 24 oktober

Territory op Netflix

Serie die een soort Yellowstone moet worden, maar dan in Australië. De familie Lawson is eigenaar van het grootste veestation ter wereld. Wanneer er binnen de familie strijd ontstaat over wie de baas is, zien anderen hun kans schoon en komt de familie in de problemen. In de trailer zitten veel cowboyhoeden en koeien.

Donderdag 24 oktober

Beauty in Black op Netflix

Serie van Tyler Perry over twee vrouwen die totaal verschillende levens leiden: Kimmie heeft moeite om rond te komen en is net door haar moeder uit huis gezet. Mallory is de eigenaar van een succesvol bedrijf. Als de vrouwen elkaar tegenkomen, heeft dat grote gevolgen. De serie telt maar liefst 16 afleveringen waarvan de eerste 8 nu verschijnen, de tweede 8 volgen later. 

Vrijdag 25 oktober 

Road Diary: Bruce Springsteen and the E Street Band op Disney+

Bruce Springsteen en zijn The E Street Band laten zien hoe hun legendarische liveoptredens tot stand zijn gekomen. We zien in deze documentaire beelden van bandrepetities en backstage.

Vrijdag 25 oktober 

Before op Apple TV+

Thrillerserie over psychiater Eli (Billy Crystal) rouwt nog steeds over de dood van zijn vrouw Lynn (Judith Light) als hij op een dag de jonge Noah (Jacobi Jupe) voor zijn deur aantreft. De jongen heeft duidelijk psychologische problemen, maar als Eli hem onder zijn hoede neemt ontdekt hij ook nog wat anders: Eli en hij delen bepaalde herinneringen. Wat is hier aan de hand? En hoe zit het eigenlijk met Eli's geestelijke gezondheid?

Vrijdag 25 oktober 

Vuur & Vlam op Prime Video

In deze romantische film heeft Evi (Bo Maerten) de hoop opgegeven ooit nog een leuke man te vinden. Maar als haar vriendin haar meelokt naar een speeddate-evenement besluit Evi het nog een kans te geven. Wanneer er een brand uitbreekt en iedereen als ratten in de val opgesloten is, worden de vrijgezellen gedwongen om letterlijk en figuurlijk dichter tot elkaar te komen. En dan ontstaat er een vonk tussen Evi en chef-kok Vince (Alkan Çöklü). 

Vrijdag 25 oktober

Don't Move op Netflix

Een ervaren seriemoordenaar heeft het in deze filmvoorzien op jonge vrouwen. Hij spuit zijn slachtoffers in met een middel dat een verlammende werking heeft. De vrouw die de pech heeft om deze engerd tegen het lijf te lopen heeft twintig minuten om te vluchten voordat haar lichaam het langzaam begint op te geven.

Vrijdag 25 oktober 

La Última Noche en Tremor op Netflix

Horrorserie waarin een muzikant en componist die in een crisis verkeert zich terugtrekt in een kustdorp in het noorden om zijn nieuwste werk af te maken. Zijn enige buren in de omtrek zijn een getrouwd stel dat in het huis ernaast woont. Na een ernstig ongeluk tijdens een storm, begint de muzikant angstaanjagende visioenen over zijn buren te ervaren.

Vrijdag 25 oktober 

The Remarkable Life of Ibelin op Netflix

De Noorse Mats overleed in 2014 op 25-jarige leeftijd aan een zeldzame spierziekte. Zijn ouders dachten dat hij de laatste tien jaar een eenzaam leven had geleid. Totdat Robert, de vader van Mats, condoleances ontving vanuit de hele wereld van mensen die vertelden hoeveel Mats voor ze had betekend ook al kenden ze hem alleen als Ibelin Redmoore uit World of Warcraft, een stoer, sterk personage dat in het spel veel hardliep. 

Vrijdag 25 oktober

Hellbound seizoen 2 op Netflix

Van de ene dag op de anderen horen schijnbaar doodgewone mensen onheilspellende boodschappen die het moment van hun overlijden voorspellen. En als het moment is aangebroken, worden ze door angstaanjagende wezens op een spectaculaire manier om het leven gebracht. Wat is er aan de hand, en wat heeft de leider van een geheimzinnige sekte met het fenomeen te maken? Seizoen 1 van Hellbound werd al snel de best bekeken serie van Netflix wereldwijd! 

Vrijdag 25 oktober 

Simone Biles: Rising Part 2 p Netflix

In het eerste seizoen was te zien hoe de Amerikaanse topturnster weer geestelijk gezond werd na een moeilijke periode, in seizoen 2 schittert ze op de Olympische Spelen in Parijs waar ze vier medailles binnen harkte. 

Vrijdag 25 oktober

Hijack '93 op Netflix

Nigeriaanse film over het waargebeurde verhaal van vier jonge mannen die in 1993 een vliegtuig kapen als protest tegen de geanuleerde verkiezingen in Nigeria. 

Zondag 27 oktober

Somebody Somewhere seizoen 3 op HBO MAX

Bridget Everett liet zich inspireren door haar eigen leven toen ze dit comedydrama bedacht. Ze speelt zelf de hoofdrol van Sam en omringde zich met een bonte verzameling geweldige, veelal onbekende acteurs. In het derde seizoen begint Sam zich eindelijk thuis te voelen in haar woonplaats.  

Zondag 27 oktober 

Gooische vrouwen op Videoland

Het is even geleden sinds we de Gooische Vrouwen zagen, de laatste aflevering van de serie dateert uit 2009 en de tweede film uit 2014, maar Cheryl (Linda de Mol), Claire (Tjitske Reidinga), Anouk (Susan Visser) en Roelien (Lies Visschedijk) en publieksfavoriet Martin Morero (Peter Paul Muller) zijn terug en hopelijk leuker dan ooit. In het nieuwe seizoen staan de vrouwen voor  een nieuwe fase in hun leven, vol onverwachte uitdagingen en veranderingen. In Het Gooi is het niet meer zoals het ooit was, en wat vroeger vanzelfsprekend leek, is dat nu niet meer. De vier vriendinnen moeten zichzelf opnieuw uitvinden.

Zondag 27 oktober 

The Nun II op Netflix

Vier jaar na de gebeurtenissen in The Nun wordt zuster Irene (Taissa Farmiga) op een missie gestuurd om enkele gruwelijke moorden te onderzoeken. Demon Valak blijkt weer huis te houden en het spoor leidt naar een Franse kostschool. Samen met de jonge zuster Debra (Storm Reid) probeert Irene het kwaad te stoppen.

Gek op films en series? Download de Binge-app en weet precies wat je nu wil streamen. Want Binge heeft de beste kijktips van alle streamingdiensten bij elkaar.