Home > Artikel

Zet in je agenda: op 19 december staat seizoen 6 van Virgin River op Netflix

Article header image

Gaan die twee ooit nog eens trouwen? Dat is de brandende vraag die de fans van Virgin River al een poosje hebben. In de teaser voor het nieuwe zesde seizoen lijken Mel en Jack eindelijk klaar voor de grote stap. Je ziet seizoen 6 nog dit jaar op Netflix.

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

In de teaser voor seizoen 6 stelt Jack (Martin Henderson) eindelijk de grote vraag aan Mel (Alexandra Breckenridge). Vervolgens zien we de geliefden bezig met de voorbereidingen van hun bruiloft: een ring, een limo, een trouwpak en een jurk. Het lijkt er dus echt op dat er in het zesde seizoen eindelijk getrouwd gaat worden.

Virgin River

Maar natuurlijk weet je het nooit met Virgin River, want er kan op het laatste moment altijd nog een spaak in het wiel komen. De opnames voor seizoen 6 werden al in mei afgerond, maar het duurt nu niet lang meer voordat de nieuwe afleveringen op Netflix verschijnen. Op donderdag 19 december is het zover, dus regel op die datum alvast maar een vakantiedag.

Seizoen 6

Het aanstaande huwelijk van Mel en Jack is natuurlijk de belangrijkste verhaallijn in het nieuwe seizoen van Virgin River. Daarnaast krijgen we ook een blik in de jonge jaren van de ouders van Mel. Deze flashbacks worden een voorzetje voor een spin-off van de serie over de voorgeschiedenis van Mels vader en moeder. Everett en Sarah worden in de spin-off gespeeld door Callum Kerr en Jessica Rothe. 

Gek op films en series? Download de Binge-app en weet precies wat je nu wil streamen. Want Binge heeft de beste kijktips van alle streamingdiensten bij elkaar.