Home > Artikel

Meer passie en intrige op het strand in het tweede seizoen van Knokke Off

Article header image

Strand, passie en intrige: het eerste seizoen van de Vlaamse Netflix-serie Knokke Off, internationaal uitgebracht als High Tides, was een groot succes. Dat betekent dus dat er een tweede seizoen komt, en daarvan zie je nu de eerste bewegende beelden.

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

In Knokke Off verhuisde de Nederlandse Daan naar de Belgische badplaats Knokke, waar hij kennis maakte met Louise en Alex. De drie kregen een spannende driehoeksrelatie en tegelijkertijd speelde er een misdaadverhaal rond de verdwijning van de tante van Daan, waar de vader van Alex weer meer van wist.

Knokke Off

In het tweede seizoen zien we Daan (Eliyha Altena), Louise (Pommelien Thijs) en Alex (Willem De Schryver) weer terug. Hoe pakken ze hun vriendschap weer op na de dramatische gebeurtenissen aan het einde van het eerste seizoen? Verder strijkt de oma van Alex neer in Knokke om orde op zaken te stellen, maar zij heeft al net zo'n corrupte instelling als de meeste volwassenen in de serie. Verder dienen zich wat nieuwe jonge gezichten aan en zien we Anna Drijver terug als de moeder van Daan.

Trailer

Het tweede seizoen van Knokke Off belandt begin volgend jaar op Netflix, om precies te zijn op 31 januari. Seizoen 1 kun je nu terugkijken op Netflix.

Gek op films en series? Download de Binge-app en weet precies wat je nu wil streamen. Want Binge heeft de beste kijktips van alle streamingdiensten bij elkaar.