Home > Artikel

Ferry komt terug! Tweede film heeft een trailer en een datum

Article header image

We krijgen nooit genoeg van Frank Lammers in de rol van Ferry Bouman, de Brabantse drugsbaron die voor het eerst zijn gezicht liet zien in Undercover. De tweede Ferry-film is klaar, heeft een trailer en is nog dit jaar te zien op Netflix.

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

Dat de Vlaams-Nederlandse serie Undercover zo'n succes was, kwam vooral door het personage van Ferry Bouman, de meedogenloze drugsschurk met een klein hartje. Dat bleek ook wel tijdens het tweede Undercover-seizoen: daar zat Ferry nauwelijks in, en het scoorde dan ook niet best bij de Nederlandse kijkers. De makers gaven Ferry daarom een eigen film en een serie. Binnenkort komt daar nog een film bij, opnieuw met Frank Lammers in de hoofdrol. De film Ferry 2 staat nog dit jaar op Netflix: op 20 december, dus vlak voor de feestdagen.  

Trailer

In de trailer van Ferry 2 zien we een duidelijk oudere Ferry Bouman, die terugblikt op de tijd dat hij nog wat voorstelde in de drugswereld. Hij is terug in Brabant en leidt daar een teruggetrokken bestaan. Dan vraagt zijn achternichtje Jezebel hem om hulp en begint Ferry's geweten te knagen. Jezebel weet namelijk niet dat Ferry verantwoordelijk is voor de dood van haar vader; iets wat we hebben gezien in het eerste seizoen van Undercover.

Juiste volgorde

Want hoe zit het ook alweer met Ferry en Undercover? We zetten even voor je op een rijtje hoe je de films en series in het Ferryversum in de juiste chronologische volgorde kijkt:

  • Ferry (film)
  • Ferry: de serie (1 seizoen)
  • Undercover seizoen 1
  • Undercover seizoen 2
  • Undercover seizoen 3
  • Ferry 2 (film, vanaf 20 december)

Gek op films en series? Download de Binge-app en weet precies wat je nu wil streamen. Want Binge heeft de beste kijktips van alle streamingdiensten bij elkaar.