Home > Artikel

Deze week nieuw op Netflix (7 t/m 13 oktober 2024)

Article header image

De broers Menendez staan door de dramaserie op Netlix voor het eerst sinds 35 jaar weer in de spotlights. En Netflix heeft nu ook nog een docu over ze in de aanbieding. Maar als je meer zin hebt in Outer Banks seizoen 4 of een romantische film kun je deze week ook op de streamingdienst terecht.

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

Maandag 7 oktober 

The Menendez Brothers

Na de serie volgt nu de documentaire. In de docu vertellen broers Lyle en Eric voor het eerst in dertig jaar zelf wat er die bewuste avond in 1989 gebeurde en waarom ze hun ouders vermoordden. Dat gebeurt via audio interviews vanuit de gevangenis. Daarnaast komen familieleden, juryleden, journalisten en officier van justitie Pamela Bozanich aan het woord.

Dinsdag 8 oktober

Ali Wong: Single Lady

One woman show van comédienne en actrice Ali Wong (Beef en Always be My Maybe) die in een nieuwe fase van haar leven is beland. Ze maakte een scheiding mee en is nu een alleenstaande moeder op zoek naar de liefde. 

Woensdag 9 oktober 

Inganno

De zestigjarige Gabriella (Monica Guerritore) is in deze Italiaanse miniserie hoteleigenares aan de kust van Amalfi. Haar drie kinderen zijn inmiddels volwassen en haar leven is een tikje saai en voorspelbaar geworden. Totdat ze Elia (Giacomo Gianniotti) tegen het charmante lijf loopt. Ze wordt hoteldebotel op de man die net zo oud is als haar zoon. Gabriella is gelukkig maar haar kinderen vermoeden dat Elia snode plannen heeft met hun erfenis.  

Woensdag 9 oktober

Starting 5

Basketballers Jimmy Butler, Anthony Edwards, LeBron James, Domantas Sabonis en Jayson Tatum worden gevolgd tijdens het NBA-seizoen 2023-24.

Donderdag 10 oktober 

Outer Banks seizoen 4

In de laatste scènes van seizoen 3 kwam er een mysterieuze oudere man op de proppen met een voorstel. Hij was in bezit van een manuscript uit 1718 met informatie over de beruchte kapitein Edward Teach, beter bekend als 'Blackbeard' en hij zocht partners om het schip van de piraat te traceren. The Pogues zijn wel in voor een nieuwe zoektocht naar een schat. 

Vrijdag 11 oktober 

Uprising

historische oorlogsfilm uit Zuid-Korea die zich afspeelt in de Joseon-dynastie. Koning Seonjo bereidt zijn leger voor op een invasie van Japanse barbaren, maar zijn manschappen keren zich tegen zijn incompetente bewind. Het verhaal volgt generaal Jong-ryeo en zijn voormalige slaaf Cheong Yeong in deze woelige periode.

Vrijdag 11 oktober 

Lonely Planet

Laura Dern speelt in deze romantische film een teruggetrokken schrijfster met een writer's block dat ze hoopt kwijt te raken op een prachtige plek in de middle of nowhere in Marokko. Daar ontmoet ze een jonge man (Liam Hemsworth). De twee worden vrienden en die vriendschap mondt uit in een levensveranderende liefde. Schrijver-regisseur Susannah Grant (Erin Brockovich) maakte de film.

Gek op films en series? Download de Binge-app en weet precies wat je nu wil streamen. Want Binge heeft de beste kijktips van alle streamingdiensten bij elkaar.