Home > Artikel

De Duitse serie Achtsam Morden zou best eens heel leuk kunnen worden

Article header image

Het plot van de zwarte komedie Achtsam Morden lijkt wel wat op dat van Dexter al moordt de hoofdpersoon in deze serie voornamelijk om lekker rustig te worden.

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

Tom Schilling speelt de wat overwerkte maffia-advocaat Björn Diemel, die meedoet aan een mindfulness-seminar in de hoop een betere balans te vinden tussen werk en privé. 

Houdt van moord

Het seminar helpt prima maar tijdens de cursus ontdekt Björn iets nieuws over zichzelf. Hij houdt van moorden en als hij eenmaal begint, is hij niet meer te houden. Eerst helpt hij een zware crimineel aan zijn einde en daarna volgen er nog een stuk of wat meer onvoorziene doden. 

Politie

Björn is daarna lekker rustig, maar al die lijken zorgen er wel voor dat hij zowel de georganiseerde misdaad als de politie achter zich aan krijgt. 

Wanneer op Netflix?

Achtsam Morden staat vanaf 31 oktober op Netflix. 

Gek op films en series? Download de Binge-app en weet precies wat je nu wil streamen. Want Binge heeft de beste kijktips van alle streamingdiensten bij elkaar.