Home > Artikel

Onopgelost: Georgina Verbaan leidt cold case-team op Videoland

Article header image

Het Nederlandse Videoland en het Vlaamse Streamz slaan de handen ineen voor de nieuwe misdaadserie Onopgelost. Georgia Verbaan speelt hierin een criminoloog die zich buigt over een zaak die om geheimzinnige redenen gesloten moet blijven.

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

Tijdens haar colleges daagt professor criminologie Mia van der Linden (Georgina Verbaan) haar studenten uit om deel te nemen aan een cold case-team. Elk jaar buigt ze zich met vijf briljante studenten over onopgeloste misdaaddossiers. Totdat Mia op een zaak stuit waarbij ze van hogerhand wordt teruggefloten. 

Onopgelost

Mia en het vijftal gaan op zoek naar bewijsmateriaal dat nieuw licht kan werpen op de dood van het jongetje Kevin Metsers. Dat was al in 1993, maar blijkbaar ligt de zaak nog steeds gevoelig. Mia krijgt namelijk te horen dat het niet de bedoeling is dat de dood van Kevin opnieuw onder de loep wordt genomen. Wat zijn Mia en haar studenten op het spoor dat niet openbaar mag worden? Om dat te ontdekken moeten ze zelf de wet overtreden.

13 december

Naast Georgina Verbaan spelen ook Hajo Bruins (Dertigers), Olga Zuiderhoek (Zussen) en Mike Libanon (Oogappels) in de serie. Je ziet Onopgelost vanaf 13 december op Videoland. Vlaamse kijkers moeten geduld hebben tot 2025. Wel kan iedereen nu al kijken naar de spannende trailer.

Gek op films en series? Download de Binge-app en weet precies wat je nu wil streamen. Want Binge heeft de beste kijktips van alle streamingdiensten bij elkaar.