Home > Artikel

Dit wil je zien: Millie Bobby Brown en Chris Pratt in Netflix-film The Electric State

Article header image

Op de terugkeer van Millie Bobby Brown in Stranger Things moeten we nog even wachten, maar met een beetje mazzel zie je haar al eerder terug op Netflix in de film The Electric State. Samen met Chris Pratt speelt ze de hoofdrol in dit sf-spektakel.

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

The Electric State is gebaseerd op de graphic novel (zeg maar een strip voor volwassenen) van Simon Stålenhag, bekend van de Prime Video-serie Tales from the Loop. Het verhaal speelt zich af in een alternatieve versie van de jaren 90. Om de een of andere reden wemelt het daar van de enorme robots, maar na een opstand zijn die verbannen.  

The Electric State

Millie Bobby Brown speelt de rol van Michelle, die bezoek krijgt van root Cosmo. Deze lijkt te zijn gestuurd door Christopher, de jongere broer van Michelle van wie ze dacht dat hij dood was. Michelle gaat op zoek naar Christopher en sluit zich aan bij smokkelaar Keats (Chris Pratt), met wie ze avonturen beleeft in een bizarre wereld.

Bekende stemmen

In The Electric State zie je een boel bekende gezichten, onder wie He Huy Quan uit Everything Everywhere All at Once, en daarnaast kun je een heel aantal bekende stemmen horen. De robots in de film zijn namelijk van een stem voorzien door acteurs als Brian Cox (Succession), Anthony Mackie (The Avengers), Jason Alexander (Seinfeld) en Woody Harrelson (Zombieland). De regie is in handen van de broers  Anthony en Joe Russo, bekend van de Avengers-films en behoorlijk vertrouwd met special effects en stevige actie.

Datum?

Netflix gaf de eerste beelden vrij van The Electric State, maar een trailer is er nog niet. Ook een exacte premièredatum kan Netflix nog niet geven: ergens in 2025 kun je de film zien.

Gek op films en series? Download de Binge-app en weet precies wat je nu wil streamen. Want Binge heeft de beste kijktips van alle streamingdiensten bij elkaar.