Home > Artikel

Billy Crystal is een psychiater met een bijzondere patiënt in thrillerserie Before

Article header image

Dankzij films als City Slickers en When Harry Met Sally was Billy Crystal ooit een heel grote ster in Hollywood, maar de laatste jaren is hij vooral op Broadway te vinden. In de nieuwe serie Before is hij weer eens op tv te zien.

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

Psychiater Eli (Billy Crystal) rouwt nog steeds over de dood van zijn vrouw Lynn (Judith Light) als hij op een dag de jonge Noah (Jacobi Jupe) voor zijn deur aantreft. De jongen heeft duidelijk psychologische problemen, maar als Eli hem onder zijn hoede neemt ontdekt hij ook nog wat anders: Eli en hij delen bepaalde herinneringen. Wat is hier aan de hand? En hoe zit het eigenlijk met Eli's geestelijke gezondheid?

Before

De trailer van de psychologische thrillerserie Before ziet er lekker spooky uit. Het komt dus goed uit dat Apple hem in de maand van Halloween in première laat gaat. Op 25 oktober staan de eerste twee afleveringen klaar, daarna komt er elke week een nieuwe aflevering bij.

Gek op films en series? Download de Binge-app en weet precies wat je nu wil streamen. Want Binge heeft de beste kijktips van alle streamingdiensten bij elkaar.