Home > Artikel

Benieuwd naar de trailer van de Prime Video-romkom Vuur & Vlam? Hij is er!

Article header image

In Vuur & Vlam loopt een speeddate uit op een spectaculaire vuurzee. Bo Maerten, Juvat Westendorp en Alkan Çöklü spelen de hoofdrollen in deze hete romantische komedie.

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

In Vuur & Vlam heeft Evi (Bo Maerten) de hoop opgegeven ooit nog een leuke man te vinden. Maar als haar vriendin haar meelokt naar een speeddate-evenement besluit Evi het nog een kans te geven. Ook daar lijkt de ideale man ver te zoeken: computernerds, vaders met mislukte huwelijken, kansloze macho’s en pre-midlife crisis hipsters voeren de boventoon.

Brand

Wanneer er een brand uitbreekt en iedereen als ratten in de val opgesloten is, worden de vrijgezellen gedwongen om letterlijk en figuurlijk dichter tot elkaar te komen. En dan ontstaat er een vonk tussen Evi en chef-kok Vince (Alkan Çöklü). Maar zullen ze erin slagen om uit het gebouw te ontsnappen, of wordt hun eerste date meteen hun laatste?

Wanneer kun je kijken?

Ook Donny Ronny, Sterre Koning, Birgit Schuurman, Sophie Bouquet en Gaby Blaaser spelen in Vuur & Vlam dat vanaf 25 oktober op Prime Video staat. 

Gek op films en series? Download de Binge-app en weet precies wat je nu wil streamen. Want Binge heeft de beste kijktips van alle streamingdiensten bij elkaar.