Home > Artikel

Nasrdin Dchar bedenkt nieuwe serie voor Videoland: Narcostad

Article header image

Nederland maakt graag romkoms en series over drugs en de nieuwste in de laatste categorie is Narcostad van de hand van Nasrdin Dchar. Narcostad

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

Nasrdin Paus is natuurlijk bekend als Potlood uit Mocro Maffia en als presentator van Bestemming X, maar hij heeft nog meer in zijn mars. Videoland maakt nu de serie Narcostad naar een idee van Nasrdin.

Narcostad

De Nederlandse dramaserie gaat over de ernstige gevolgen van het drugsgebruik in Rotterdam en de rest van Nederland. Het land wordt geplaagd door explosies, schietpartijen en aanslagen die allemaal op de een of andere manier te maken hebben met drugs. 

Jonge slachtoffers

De focus in de serie ligt niet op de kopstukken uit de maffia, maar juist op de jonge garde die door de criminelen worden gerekruteerd. Narcostad vertelt het verhaal van deze jonge slachtoffers, die in veel gevallen zelf dader moeten worden om te overleven.

Wanneer is Narcostad te zien?

Narcostad wordt op dit moment gemaakt en is naar verwachting volgend jaar te zien bij Videoland. De cast wordt later bekendgemaakt.

Gek op films en series? Download de Binge-app en weet precies wat je nu wil streamen. Want Binge heeft de beste kijktips van alle streamingdiensten bij elkaar.