Home > Artikel

Er komt een vervolg van de Kees Momma-docu op Videoland

Article header image

Documentairemaakster Monique Nolte heeft een exclusief contract getekend bij Videoland. Dat betekent dat de volgende documentaire, Kees Vliegt Echt Uit over Kees Momma op Videoland zal verschijnen.

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

Monique maakte ook de twee vorige documentaires, Het Beste voor Kees (2014) en Kees Vliegt Uit (2023). 

Schelden 

Het Beste voor Kees maakte van veertiger Kees een cultfiguur die in prachtige volzinnen sprak, fantastisch kon schelden op Duitsers en prachtig mooi kon tekenen. De documentaire gaf ook inzicht in de moeilijkheden van de ouders van Kees die eindeloos hun best deden om een plek voor hun zoon te vinden voor als zij er niet meer zouden zijn. 

Op zichzelf

In het vervolg Kees Vliegt Uit, deed Kees een dappere poging om op zichzelf te gaan wonen, maar dat wilde nog niet echt vlotten. In Kees Vliegt Echt Uit moet het wel lukken. Zijn moeder - op wie hij zwaar steunde- overleed afgelopen zomer. 

Wanneer Kees Vliegt Echt Uit op Videoland staat, is nog niet bekend. 

Dit zijn de eerste beelden:

Gek op films en series? Download de Binge-app en weet precies wat je nu wil streamen. Want Binge heeft de beste kijktips van alle streamingdiensten bij elkaar.