Home > Artikel

Squid Game-acteurs reageren op speculaties van fans over tweede seizoen

Article header image

Het duurt nog een paar maanden voordat het tweede seizoen van Squid Game van start gaat, maar fans van de Netflix-serie hebben al allerhande theorieën over wat er gaat gebeuren. In een grappige video maken de drie hoofdrolspelers korte metten met de speculaties.

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

Annyeonghaseyo! De hoofdrolspelers uit Squid Game gaan er eens lekker voor zitten in een nieuwe video. De afgelopen jaren hebben Netflix en de makers van de Zuid-Koreaanse monsterhit allerhande wilde theorieën voorbij zien komen van fans die denken dat ze weten wat er in het tweede seizoen gaat gebeuren. Lee Jung-jae, Lee Byung-hun en Wi Ha-jun laten de beste ideeën de revue passeren en lichten een heel klein tipje van de sluier op.

Squid Game

Lee Jung-jae speelt in Squid Game de hoofdrol van Seong Gi-hun, die in het eerste seizoen de fatale spellen overleefde en de grote geldprijs won. Lee Byung-hun speelt de geheimzinnige Front Man, en Wi Ha-joon is Hwang Jun-ho, de detective die op zoek is naar zijn broer. Ze amuseren zich duidelijk met de speculaties van kijkers over de hele wereld, want de acteurs weten natuurlijk al precies wat er echt staat te gebeuren in seizoen 2.

Seizoen 2

Wordt Gi-hun in het tweede seizoen de Front Man? Nee, dat blijft Lee Byung-hun graag zelf. Toont het tweede seizoen de gebeurtenissen uit het perspectief van de schurken? Leuk idee, maar nee. Wordt Gi-hun een spelmaker die zijn dochter moet beschermen? Wie dat heeft verzonnen mag zich melden als scenarist, maar ook dat is niet wat er gebeurt. Wordt Squid Game internationaal, met spelers uit andere landen? Nope. In seizoen krijgen we veel nieuwe spellen te zien, maar ze blijven allemaal Koreaans.

26 december

Wat gaat er dan wel gebeuren in seizoen 2? Er zit niets anders op dan te wachten tot 26 december, als Squid Game terugkeert op Netflix.

Gek op films en series? Download de Binge-app en weet precies wat je nu wil streamen. Want Binge heeft de beste kijktips van alle streamingdiensten bij elkaar.