Home > Artikel

De liefste serie op Netflix komt terug: Heartstopper krijgt snel een derde seizoen

Article header image

Er zijn aardig wat series over het lief en leed van tieners - Sex Education, Euphoria - maar geen enkele is zo lief als Heartstopper. Met een nieuwe trailer kondigt Netflix het derde seizoen aan, en dat kun je al heel binnenkort bekijken.

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

In de eerste twee seizoenen van Heartstopper, gebaseerd op de gelijknamige strip van Alice Oseman, groeiden de homoseksuele scholier Charlie Spring en zijn sportieve schoolgenoot Nick Nelson langzaam naar elkaar toe. In de trailer van seizoen drie lijken ze klaar voor een volgende stap in hun relatie. Ook zijn er weer de nodige verdrietige momenten en zien we meer over de relatieperikelen van de vriendengroep van Nick en Charlie.

Heartstopper

Het derde seizoen van Heartstopper verschijnt al op 3 oktober op Netflix. In de trailer zie je ook een glimp van de bekende acteurs Haley Atwell als Nicks tante Diane en Eddie Marsan als de therapeut van Charlie. Natuurlijk worden Nick en Charlie weer gespeeld door Kit Connor en Joe Locke. Kun je zo lang niet wachten om Joe Locke terug te zien, dan is hij op donderdag 19 september al te bewonderen in de nieuwe Marvel-serie Agatha All Along op Disney+. 

Gek op films en series? Download de Binge-app en weet precies wat je nu wil streamen. Want Binge heeft de beste kijktips van alle streamingdiensten bij elkaar.