Home > Artikel

Freedom vertelt het waargebeurde verhaal van een 20ste-eeuwse Lupin

Article header image

Overvaller Bruno Sulak speelde een spelletje met de politie, ontsnapte uit de gevangenis en had nog tijd over voor een hartstochtelijke relatie. Het leven van de Fransman schreeuwt om een film, en die is er nu: Freedom.

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

In de jaren 70 en 80 speelde overvaller Bruno Sulak een kat-en-muisspel met de Franse politie. De veteraan van het Vreemdelingenlegioen overviel supermarkten en winkels, maar zonder geweld te gebruiken. Hij werd herhaaldelijk gearresteerd en wist diverse keren te ontsnappen. Daardoor wordt hij wel vergeleken met het boekpersonage  Arsène Lupin. 

Freedom

De nieuwe film Freedom vertelt het verhaal van Bruno Sulak en zijn grote liefde voor Thalie, zijn vriendin en partner in crime. De hoofdrol van Sulak wordt gespeeld door Lucas Bravo. Mélanie Laurent vertolkt niet alleen Thalie, maar heeft de film ook geschreven en geregisseerd.

Prime Video

In deze trailer zie je Sulak aan het werk. De hele film verschijnt op 1 november op Prime Video.

Gek op films en series? Download de Binge-app en weet precies wat je nu wil streamen. Want Binge heeft de beste kijktips van alle streamingdiensten bij elkaar.