Home > Artikel

Nieuwe titels en verse seizoenen: er is veel moois onderweg naar SkyShowtime

Article header image

SkyShowtime blijft het aanbod uitbreiden met nieuwe titels en seizoenen van je favoriete series. Yellowstone krijgt een nieuwe spin-off en 1923 is verlengd met een tweede seizoen.

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

Liefhebbers van nieuwe films en series zitten de rest van dit jaar én komend jaar prima bij SkyShowtime. De streamingdienst maakte bekend wat de plannen zijn, en dat ziet er heel goed uit.

Yellowstone

De wereld van Yellowstone, het juweel in de kroon van SkyShowtime, blijft groeien. Spin-off 1923 met Harrison Ford en Helen Mirren krijgt een tweede seizoen en er komt een gloednieuwe serie The Madison, met Michelle Pfeiffer in de hoofdrol. Ook Kevin Costner laat zich nog even zien. In de documentaire Yellowstone 150 staat hij stil bij anderhalve eeuw Yellowstone Park.

The Agency

Heel interessant klinkt The Agency, een nieuwe politieke thrillerserie met Michael Fassbender in de hoofdrol en George Clooney als uitvoerend producent. In de serie keert CIA-agent Martian terug naar zijn basis in Londen, war zijn werk en privéleven met elkaar in botsing komen. Een miniserie gebaseerd op een waargebeurd verhaal is Lockerbie: A Search for Truth, over de nasleep van de bomaanslag op een passagiersvliegtuig in 1988. Colin Firth speelt hierin de hoofdrol.

Dubbele dosis Dexter

Van je favoriete seriemoordenaar Dexter presenteert SkyShowtime zelfs twee nieuwe series. In Dexter: Original Sin zie je de jongere jaren van Dexter en zijn collega's. Dexter: Resurrection gaat juist verder waar het verhaal van de 'oude' Dexter ophield, met de oorspronkelijke acteur Michael C. Hall opnieuw in de titelrol. 

Nieuwe seizoenen

Verder krijgen verschillende favoriete series een nieuw seizoen. Yellowjackets gaat door met het derde seizoen, waarin er meer duidelijk wordt over de ontberingen van het meidenvoetbalteam na hun verongelukte vlucht. Ook komt er een derde seizoen van Star Trek: Strange New Worlds met kapitein Pike en zijn bemanning.

Nog veel meer

In 2025 is er nog veel meer op komst naar SkyShowtime. A Recipy for Murder is een Spaanse serie over de YouTuber en moordenaar Daniel Sancho. Happy Face is gebaseerd op de gelijknamige podcast en heeft Dennis Quaid in de rol van een beruchte seriemoordenaar. Kevin Hart en Samuel L. Jackson zie je in Fight Night: The Million Dollar Heist, het waargebeurde verhaal over een gewapende overval. Teacup laat zien wat er gebeurt als een groepje buren moeten samenwerken om een dodelijk gevaar te confronteren. Ook kun je je verheugen op de horrorserie serie Hysteria! en het comedydrama Sweetpea. 

Films

Zullen we het ook nog even over de films op SkyShowtime hebben? De komende maanden kijk je onder meer naar The Fall Guy (10 november), Abigail en Monkey Man (beide in november), Our Son (8 december) en A Quiet Place Day One (december). Voor het hele gezin zijn Kung Fu Panda 4 (7 oktober) en IF (29 oktober) onderweg naar SkyShowtime.

Gek op films en series? Download de Binge-app en weet precies wat je nu wil streamen. Want Binge heeft de beste kijktips van alle streamingdiensten bij elkaar.