Home > Artikel

Joseph Gordon-Levitt en Shailene Woodley in de spannende misdaadthriller Killer Heat

Article header image

Een lekkere misdaadthriller met wat grote sterren is nooit weg. Killer Heat heeft Joseph Gordon-Levitt en Shailene Woodley in de hoofdrollen en staat nog deze maand op Prime Video.

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

De Amerikaanse privédetective Nick Bali (Joseph Gordon-Levitt) werkt in Griekenland. Op Kreta onderzoekt hij de verdachte dood van de jonge scheepsmagnaat Leo Vardakis. De zus van het slachtoffer gelooft niet dat Leo echt dood is, zoals het politierapport beweert. Op zijn zoektocht naar de omstandigheden van Leo's dood - of verdwijning - stuit Nick overal op duistere geheimen en verdachten.

Killer Heat

Killer Heat is de verfilming van een verhaal van de populaire  Noorse misdaadschrijver Jo Nesbø (The Snowman, HeadhuntersOccupied) en klinkt als een ouderwetse film noir, maar dan in de zon. Met Joseph Gordon-Levitt (Inception) en Shailene Woodley (Divergent) in de hoofdrollen zit met het het acteerwerk wel goed. Ook Richard Madden (Bodyguard) laat zijn gezicht zien in de film. 

Prime Video

Killer Heat staat op 26 september op Prime Video. Check de trailer alvast hieronder.

Gek op films en series? Download de Binge-app en weet precies wat je nu wil streamen. Want Binge heeft de beste kijktips van alle streamingdiensten bij elkaar.