Home > Artikel

Deze week nieuw op Netflix, Videoland, Disney+ en HBO Max (16 t/m 22 september 2024)

Article header image

De zomer is voorbij en de streamingdiensten hebben er weer zin in! Ze vullen je lange avonden met nieuwe series als Penguin, Agatha All Along en verse seizoenen van Tulsa King en Mocro Maffia.

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

Maandag 16 september

Love Island: All Stars op Prime Video

Oud-deelnemers uit Love Island ploffen neer in Zuid-Afrika. Ze hopen er alsnog alsnog de liefde van hun leven te vinden, of toch tenminste een paar minuten in de schijnwerpers te staan.

Dinsdag 17 september

Culinary Class Wars op Netflix

Op een enorme, als keuken ingerichte studiovloer nemen tachtig onbekende maar zeer getalenteerde chef-koks het op twee twintig gevestigde namen. Wie blijft er overeind in deze Zuid-Koreaanse combinatie van kookshow, survival en reality?

Woensdag 18 september

Tulsa King seizoen 2 op SkyShowtime

Sylvester Stallone keert terug als Dwight ‘The General’ Manfredi in het tweede seizoen van Tulsa King. Hij krijgt dit keer te maken met nieuwe bedreigingen en wil zijn Tulsa gang uitbreiden. Deze luchtige misdaadserie komt uit de pen van Taylor Sheridan (Yellowstone, Mayor of Kingstown).

Woensdag 18 september

Soy Georgina seizoen 3 op Netflix

Georgina Rodríguez geeft voor de derde keer een kijkje in haar leven. Nu haar partner, voetballer Ronaldo, heeft getekend bij een club in Saoedi-Arabië moet Georgina zich aanpassen aan het luxe leven in Riyad. Ook maakt ze haar debuut op de Paris Fashion Week.

Woensdag 18 september

Envidiosa op Netflix

Vicky's relatie is stukgelopen. Ze gaat opnieuw op zoek naar de liefde, maar dat is een beetje anders nu ze veertig is. Op een grappige manier leert ze zichzelf opnieuw kennen in deze Argentijnse comedyserie.

Woensdag 18 september

What's Next? The Future with Bill Gates op Netflix

Microsoft-oprichter en miljardair Bill Gates staat altijd te popelen om wat nieuws te leren. In deze vijfdelige serie verkent hij de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van kunstmatige intelligentie, klimaatwetenschap en meer. Met bijdragen van onder anderen James Cameron, Bono, Bernie Sanders en Lady Gaga.

Donderdag 19 september

Good Luck Guys: overleven zonder filter seizoen 2 op Prime Video

De kandidaten in Good Luck Guys zijn allemaal bekend als influencer of realityster. Kunnen ze overleven zonder filter? Presentator Robbert Rodenburg neemt opnieuw twaalf deelnemers mee naar een afgelegen tropisch oord.

Donderdag 19 september

A Very Royal Scandal op Prime Video

De smadelijke afgang van de Britse prins Andrew is natuurlijk prachtig materiaal voor een miniserie. In A Very Royal Scandal speelt niemand minder dan Michael Sheen (The QueenFrost/Nixon) de rol van Andrew. Ruth Wilson (The AffairHis Dark Materials) werd gestrikt voor de rol van Emily Maitlis, de journalist die hem in een tv-interview ontmaskerde. 

Donderdag 19 september

Agatha All Along op Disney+

Agatha was een bijpersonage in WandaVision, de eerste Marvel MCU-serie op Disney+. De makers waren zo in hun nopjes met Wanda Maximoffs buurvrouw dat ze nu een eigen serie krijgt. In Agatha All Along weet Agatha Harkness, opnieuw gespeeld door Kathryn Hahn, te ontsnappen uit Westview, maar zonder haar magische krachten.    

Donderdag 19 september

Monsters: The Lyle and Erik Menendez Story op Netflix

Na het enorme succes van de serie Monster over seriemoordenaar Jeffrey Dahmer gaat Ryan Murphy aan de slag met een andere moordzaak. In 1989 vermoordden Lyle en Erik Menendez op brute wijze hun beide ouders. In de rechtszaak beweerden de broers uit Beverly Hills jarenlang te zijn misbruikt, maar volgens het OM was het hen om het geld te doen. 

Donderdag 19 september

The Queen of Villains op Netflix

Het waargebeurde verhaal van Dump Matsumoto was de basis voor deze vijfdelige miniserie. In 1980 hoopte deze vrouwelijke Japanse showworstelaar een ster te worden in de ring. Toen ze werd ontslagen, besloot ze een comeback te maken als schurk. Dump werd een sensatie.

Donderdag 19 september

The Twilight of the Gods op Netflix

Zack Snyder (Rebel Moon) geeft zijn eigen draai aan de Noorse Mythologie in deze nieuwe animatieserie. Voor de duidelijkheid: dit is geen tekenfilmserie voor kinderen, maar een verhaal vol bloed en geweld, zoals we van de regisseur mogen verwachten. Het verhaal volgt koning Leif, die verliefd wordt op krijger Sigrid (met de stem van Sylvia Hoeks).

Vrijdag 20 september

The Penguin op HBO Max

The Penguin gaat verder waar de film The Batman ophield . Hij laat zien hoe Oz Cobb van een kleine crimineel uitgroeit tot de onderwereldbaas van Gotham City. Door een dikke laag superrealistische make-up is hoofdrolspeler Colin Farrell onherkenbaar in zijn schurkenrol.   

Vrijdag 20 september

La Maison op Apple TV+

In de wereld van de haute couture vechten twee families om de macht over een mode-imperium. De ellende begint met een video van sterontwerper Vincent Ledu (Lambert Wilson), die helemaal viraal gaat. Met deze Franse dramaserie kijkt Apple TV+ buiten de landsgrenzen.

Vrijdag 20 september

Courtois: The Return of the Number 1 op Prime Video

De sterkeeper van Real Madrid maakt zijn comeback. In deze realityserie wordt Thibaut Courtois op de huid gevolgd.

Vrijdag 20 september

His Three Daughters op Netflix

In dit ontroerende comedydrama spelen Natasha Lyonne, Elizabeth Olsen en Carrie Coon de hoofdrollen als drie totaal verschillende en van elkaar vervreemde zussen. Nu het niet zo goed gaat met hun oude vader zullen ze samen een plan moeten maken voor de toekomst.

Vrijdag 20 september

Blood Legacy op Netflix

Khanyi Adesina keert na jaren afwezigheid terug naar huis om het zakenimperium van haar familie over te nemen. Ze treft een corrupte bende aan in deze Zuid-Afrikaanse dramaserie over macht en geld.

Vrijdag 20 september

The Blind op Netflix

Phil Robertson werd steenrijk met het patent op een lokfluitje voor eenden en beroemd als de ster van de realityserie Duck Dynasty. Deze film vertelt zijn bewogen levensverhaal: een jeugd in armoede, een worsteling met drank en drugs en een stukgelopen huwelijk. Later vond Robertson het geloof en kwam hij - zoals dat dan gaat - in opspraak met domme uitspraken.

Vrijdag 20 september

The Resident op Netflix

Heb je plek voor nog een medische dramaserie op je kijklijst? Netflix voegt ziekenhuissoap The Resident toe aan de catalogus. De serie liep van 2018 tot 2023 en volgt Conrad Hawkins en zijn collega's tijdens hun opleiding aan een ziekenhuis in Atlanta.

Vrijdag 20 september

Mocro Maffia seizoen 6 op Videoland

De moorden op Paus en Potlood hebben alles overhoopgegooid in de Amsterdamse onderwereld. Samira, Tonnano en Ashraf zweren wraak op het Colombiaanse kartel van Tia Alvarez en zetten alles op alles om het imperium van Paus niet te laten instorten. Wie wordt de last man standing in het slotseizoen van Mocro Maffia?

Zondag 22 september

Les trois mousquetaires: Milady op Prime Video

Dit vervolg op Les trois mousquetaires: D'Artagnan is het tweede deel van de verfilming van het klassieke boek De drie musketiers van Alexandre Dumas. Terwijl Athos, Porthos en Aramis zich bij de strijd tegen de Engelsen voegen, gaat D'Artagnan op zoek naar de ontvoerde Constance Bonacieux.

Gek op films en series? Download de Binge-app en weet precies wat je nu wil streamen. Want Binge heeft de beste kijktips van alle streamingdiensten bij elkaar.