Home > Artikel

Dit wordt het nieuwe koppel in seizoen 4 van Bridgerton: Benedict en Sophie

Article header image

Netflix maakte bekend om welk koppel het vierde seizoen van Bridgerton zal draaien. Het zijn Benedict Bridgerton en Sophie Baek, gespeeld door Luke Thompson en Yerin Ha. In een korte video maken we kennis met de nieuwste Bridgerton-aanwinst.

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

Na Daphne, Anthony en Colin is Benedict de vierde Bridgerton-telg die de hoofdrol speelt in een seizoen van het populaire kostuumdrama op Netflix. Net als in de eerdere seizoenen wordt Benedict - de tweede zoon in het gezin -  gespeeld door Luke Thompson. Thompson speelde vorig jaar ook in de Netflix-serie Transatlantic, maar is vooral op het toneel te zien in diverse Shakespeare-producties. Benedict Bridgerton heeft niet zo'n behoefte om zich te settelen met een vrouw, totdat hij in het vierde seizoen op een gemaskerd bal kennismaakt met de mysterieuze Lady Silver.

Yerin Ha is Sophie Baek

In een nieuwe video op X onthult wie er schuil gaat achter het masker van Lady Silver. Het is Sophie Baek, gespeeld door Yerin Ha. De actrice was eerder te zien in de sf-serie Halo en krijgt een rolletje in Dune: Prophecy, de tv-serie die binnenkort te zien is op HBO Max. In de Bridgerton-boeken heeft het personage Sophie Becket, maar Baek past beter bij de Koreaanse wortels van de actrice. In de video op X kiest Yerin een outfit voor het bal.

Wanneer?

Een premièredatum heeft het vierde seizoen van Bridgerton nog niet. De vorige twee seizoenen verschenen in maart 2022 en mei 2023 op Netflix, dus als we dat tempo doortrekken komen we uit op de zomer van 2025. Maar als Netflix een officiële datum prikt, hoor je het natuurlijk direct van ons.

Gek op films en series? Download de Binge-app en weet precies wat je nu wil streamen. Want Binge heeft de beste kijktips van alle streamingdiensten bij elkaar.