Home > Artikel

Ziekenhuisserie The Resident naar Netflix

Article header image

De serie The Resident maakt de overstap van Disney+ naar Netflix. De reeks met Matt Czuchry in de hoofdrol liep 6 seizoenen, van 2018 tot 2023 en werd uitgezonden op zender Fox.

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

Matt Czuchry speelt Conrad Hawkins, een briljante co-assistent die de veelbelovende eerstejaars Devon Pravesh (Manish Dayal) wegwijs moet maken in het ziekenhuis. 

Eerste dag

En zo leert Devon op zijn eerste dag bijvoorbeeld hoe je een hartoperatie moet uitvoeren bij een te vroeg geboren baby, wanneer de elektriciteit is uitgevallen en er in het hele ziekenhuis geen apparatuur beschikbaar is. Devon Pravesh weet niet wat hij meemaakt. 

Mix van genres

The Resident is een mix van drama, komedie, diepgaande verhalen, soap en kritiek op de Amerikaanse gezondheidszorg en staat vanaf 20 september op Netflix

Gek op films en series? Download de Binge-app en weet precies wat je nu wil streamen. Want Binge heeft de beste kijktips van alle streamingdiensten bij elkaar.