Home > Artikel

Geinig! Friends-fans kunnen bieden op kleding en spullen uit de serie

Article header image

Geen idee of de kleding van de personages uit Friends een goeie investering is, maar een trui van Rachel in je kast hebben is natuurlijk wel heel erg leuk. En het is mogelijk.

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

Omdat Friends bijna 30 jaar bestaat heeft de productiemaatschappij besloten kleding en props uit de legendarische serie te veilen. En fans over de hele wereld mogen mee bieden via de site van het bedrijf Julien's Auctions.

Coltrui van Rachel

Een van de populairste items tot nu toe is de coltrui die Rachel (Jennifer Aniston) droeg in de aflevering The One With The Truth About London. Het huidige bod is 1750 dollar.  

Sweater van Chandler

Iets betaalbaarder is een trui van Chandler Bing (Matthew Perr) uit de aflevering The One With The Holiday Armadillo die al van jou kan zijn voor iets meer dan 800 dollar. 

Kastje van Ross

Je kan op de site ook bieden op een replica van de bekende oranje bank uit koffieshop Central Perk, een kastje uit het appartement van Ross of een script van een van de afleveringen. 

De veiling loopt tot 23 september

Gek op films en series? Download de Binge-app en weet precies wat je nu wil streamen. Want Binge heeft de beste kijktips van alle streamingdiensten bij elkaar.