Home > Artikel

Releasedatum Mocro Maffia seizoen 6 bekend!

Article header image

Het zesde en laatste seizoen van de spannende serie Mocro Maffia begint volgende maand al op Videoland. Vanaf 20 september zijn de afleveringen wekelijks te streamen.

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

Vorige week liet de film Mocro Maffia: Taxi al zien hoe het personage Taxi was vergaan na het vijfde seizoen en nu komen kijkers van de misdaadserie ook te weten hoe het afloopt met de andere criminelen uit de populaire serie. De grote vraag: wie brengt het er levend vanaf? Wie wordt de last man standing?

Imperium van Paus

De moorden op Paus en Potlood hebben alles overhoopgegooid in de Amsterdamse onderwereld. Samira, Tonnano en Ashraf zweren wraak op het Colombiaanse kartel van Tia Alvarez en zetten alles op alles om het imperium van Paus niet te laten instorten.

Nietsontziende gangsters

Intussen proberen Tatta en Borsu het gat in de markt op te vullen door een nieuwe drugslijn op te zetten via Suriname, maar komen ze daarmee op de radar van een groep nietsontziende gangsters uit Paramaribo. En terwijl iedereen strijdt om de macht, moet Adil afrekenen met zijn tragische verleden om zichzelf en zijn familie uit handen te houden van zijn moordlustige vijanden.

20 september

Het zesde seizoen van Mocro Maffia bestaat uit acht afleveringen en op vrijdag 20 september staat de eerste aflevering op Videoland.

Gek op films en series? Download de Binge-app en weet precies wat je nu wil streamen. Want Binge heeft de beste kijktips van alle streamingdiensten bij elkaar.