Home > Artikel

De mooie bioscoopfilm De Terugreis staat in september op Netflix

Article header image

Het drama De Terugreis werd door recensenten de hemel in geprezen, daarom is het goed nieuws dat de film in al bijna op Netflix staat.

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

Bioscoopfilms met senioren in de hoofdrol zijn de laatste paar heel erg in. Denk aan Neem Me Mee, Rocco & Sjuul, Casa Coco en Mi Vida. De Terugreis is er ook zo eentje en ook nog eens een hele goeie. 

Jaap en Maartje

In de film zijn mopperaar Jaap (Martin van Waardenberg) en zijn licht dementerende vrouw Maartje (Leny Breederveld) al 45 jaar samen. Ze gaan samen met de auto op reis naar Spanje omdat een vriend op sterven ligt. 

Luchtig en grappig

Tijdens de roadtrip denken Jaap en Maartje terug aan hun verleden samen en de talloze vakanties die ze maakten. Jaap realiseert zich ook dat het rap bergaf gaat met Maartje. Al met al klinkt dat niet erg vrolijk, maar De Terugreis is ook luchtig en grappig. 

De Terugreis staat vanaf 12 september op Netflix. 

Gek op films en series? Download de Binge-app en weet precies wat je nu wil streamen. Want Binge heeft de beste kijktips van alle streamingdiensten bij elkaar.