Home > Artikel

De startdatum van het lang verwachte nieuwe seizoen van Gooische Vrouwen op Videoland is bekend

Article header image

Vanaf 27 oktober staat het nieuwe seizoen van Gooische Vrouwen op Videoland en alle oude bekenden uit het Gooi doen weer mee.

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

Het is even geleden sinds we de Gooische Vrouwen zagen, de laatste aflevering van de serie dateert uit 2009 en de tweede film uit 2014, maar Cheryl (Linda de Mol), Claire (Tjitske Reidinga), Anouk (Susan Visser) en Roelien (Lies Visschedijk) en publieksfavoriet Martin Morero (Peter Paul Muller) zijn terug en hopelijk leuker dan ooit. 

Waar gaat het over?

In het nieuwe seizoen staan de vrouwen voor  een nieuwe fase in hun leven, vol onverwachte uitdagingen en veranderingen. In Het Gooi is het niet meer zoals het ooit was, en wat vroeger vanzelfsprekend leek, is dat nu niet meer. De vier vriendinnen moeten zichzelf opnieuw uitvinden, maar dat blijkt makkelijker gezegd dan gedaan.

27 oktober

Het nieuwe zesde seizoen van Gooische Vrouwen is vanaf 27 oktober wekelijks te zien bij Videoland en vanaf 10 november op SBS6.

Gek op films en series? Download de Binge-app en weet precies wat je nu wil streamen. Want Binge heeft de beste kijktips van alle streamingdiensten bij elkaar.