Home > Artikel

Ewan McGregor stapt weer op de motor voor een nieuwe Long Way

Article header image

Ewan McGregor en zijn maat Charley Boorman maakten eerder al hele leuke reportageseries over hun prachtige reizen op de motor en daar komt nu weer een nieuw exemplaar bij.

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

De nieuwe reeks bestaat uit 10 afleveringen waarin de acteur en zijn beste vriend op hun vintage motoren van Ewan's huis in Schotland naar Charley's huis in Engeland rijden, maar dan via een enorme omweg.

Poolcirkel

Ze gaan eerst naar Scandinavië, naar de Poolcirkel, naar beneden naar de Baltische staten, door Europa, voordag ze na twee maanden weer thuis komen. Het avontuur leidt Ewan en Charly door vijftien landen met spectaculaire natuur en bijzondere mensen. 

Long Way

In eerdere reizen reden de twee al heel Afrika,  Azië en Zuid-Amerika door in Long Way Up, Long Way Round en Long Way Down. En waar andere reisseries met beroemdheden nogal eens saai en/of vervelend uitpakken is dat bij Ewan en Charley nooit het geval. De twee zijn bijzonder grappig en sympathiek en dat levert hele leuke programma's op. 

Apple TV+

Alle drie de Long Way-seizoenen met Ewan McGregor en Charley Boorman zijn te zien op Apple TV+.

Gek op films en series? Download de Binge-app en weet precies wat je nu wil streamen. Want Binge heeft de beste kijktips van alle streamingdiensten bij elkaar.