Home > Artikel

De Mocro maffia-film Taxi staat al lekker snel op Videoland en heeft nu ook een trailer

Article header image

Voordat het zesde en laatste seizoen van Mocro Maffia van start gaat, hebben de makers nog een extraatje voor de fans. Later deze maand kun je kijken naar een film over het personage Taxi, die op de vlucht is geslagen nadat hij zijn familie heeft verlinkt. In de trailer zien we al een beetje wat Taxi sindsdien heeft meegemaakt.

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

Na elk seizoen van Mocro Maffia trakteert Videoland de trouwe kijkers op een korte serie of film om de wachttijd tot het volgende seizoen te overbruggen. In deze extraatjes wordt meestal een van de vaste personages uit de serie wat meer belicht. In het verleden kwamen zo Komtgoed, Meltem en Tatta al aan de beurt, en dit keer is het Taxi (Iliass Ojja) die de hoofdrol speelt.

Taxi

In de nieuwe trailer van Mocro Maffia: Taxi zien we dat de rechterhand van onderwereldbaas Paus is gevlucht naar Marokko. Zijn vrouw Samira (Zineb Fallouk) heeft hij in Nederland achtergelaten. Neef Ashraf wil Taxi voor zijn verraad liquideren. Tegelijkertijd is justitie op zoek naar Taxi voor zijn hulp in een strafzaak. Terwijl hij de druk voelt stijgen, nemen zijn opties af.

Trailer

Op vrijdag 23 augustus staat Mocro Maffia: Taxi op Videoland. De streamingdienst heeft eerder aangegeven dat het slotseizoen van Mocro Maffia nog in 2024 te zien zal zijn.

Gek op films en series? Download de Binge-app en weet precies wat je nu wil streamen. Want Binge heeft de beste kijktips van alle streamingdiensten bij elkaar.