Home > Artikel

Spionnen op school? Nieuw tienerdrama Classified begint nog deze maand op Prime Video

Article header image

Als een relletje op Ella's school uit de hand loopt, wordt ze naar Zuid-Afrika gestuurd om bij haar vader te gaan wonen. Op Ella's nieuwe middelbare school moet ze behoorlijk wennen. Dan doet haar stiefmoeder een schokkende onthulling. De nieuwe serie Classified kun je binnenkort streamen.

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

Tiener Ella uit Oakland komt op school flink in de problemen, maar haar familie weet een boel narigheid te voorkomen door haar naar Zuid-Afrika te sturen. Daar woont haar biologische vader, die Ella nauwelijks kent omdat haar ouders al een poos gescheiden zijn. Ella belandt op een internationale school vol kinderen van politici, diplomaten en popsterren. Dan onthult Ella's nieuwe stiefmoeder Dianne dat ze het hoofd is van het lokale CIA-bureau en dat Ella op haar nieuwe school is voor een reden. Zo belandt de tiener in de wereld van spionage.

Classified

Tienerdrama en spionage zorgen voor allerhande spanning in de nieuwe serie Classified. De jonge actrice Imani Pullum speelt hierin de hoofdrol. Vanaf 22 augustus is de serie te streamen op Prime Video.

Gek op films en series? Download de Binge-app en weet precies wat je nu wil streamen. Want Binge heeft de beste kijktips van alle streamingdiensten bij elkaar.