Home > Artikel

Mysterieuze gast zet de boel op stelten in Koreaanse Netflix-thrillerserie The Frog

Article header image

Zuid-Korea produceert een gestage stoom aan romantische drama's, fantasy en actiethrillers. The Frog begint heel idyllisch, maar na een tijdje barst het geweld los. Netflix lanceerde vandaag een trailer van deze nieuwe serie.

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

Young-ha runt een rustig pension in een mooi groen stukje van Zuid-Korea. Het blijft er echter niet lang rustig, want kort nadat de mysterieuze bezoeker Seong-ah zich meldt gaat het er gewelddadig aan toe. Hierdoor komt het leven van Young-ha en iedereen om hem heen totaal op z'n kop te staan. Het Zuid-Koreaanse thrillerdrama The Frog verschijnt in augustus op Netflix.

The Frog

De hoofdrollen in The Frog worden gespeeld door Kim Yoon-seok (The Chaser, The Yellow Sea) en Go Min-si, bekend van de Netflix-serie Sweet Home. The Frog krijgt acht afleveringen en verschijnt vanaf 23 augustus op Netflix.

Gek op films en series? Download de Binge-app en weet precies wat je nu wil streamen. Want Binge heeft de beste kijktips van alle streamingdiensten bij elkaar.