Home > Artikel

Comedyserie Where's Wanda wordt de eerste Duitse titel op Apple TV+

Article header image

Mondjesmaat verschijnen er naast Engelstalige titels ook series uit andere taalgebieden op Apple TV+. Dit najaar is op de streamingdienst van Apple de eerste Duitse serie te zien. Natuurlijk wordt Where's Wanda een comedy, want op het gebied van humor heeft Duitsland een naam hoog te houden.

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

Het echtpaar Deo en Carlotta Klatt is ten einde raad. Hun zeventienjarige dochter Wanda is al een paar maanden spoorloos. Omdat de politie geen enkel aanknopingspunt heeft, besluiten ze zelf maar op zoek te gaan. Ze schakelen de hulp in van hun handige zoon, computernerd Ole, en gaan undercover als werknemers van het elektriciteitsbedrijf om hun hele wijk van afluisterapparatuur te voorzien. Zo ontdekken ze dat hun schijnbaar alledaagse buren heel wat duistere geheimen verbergen.

Where's Wanda?

De comedyserie Where's Wanda? krijgt acht afleveringen en verschijnt op 2 oktober op Apple TV+.

Gek op films en series? Download de Binge-app en weet precies wat je nu wil streamen. Want Binge heeft de beste kijktips van alle streamingdiensten bij elkaar.