Home > Artikel

De nieuwe teaser voor de Netflix-serie KAOS is behoorlijk grimmig

Article header image

De nieuwe Netflix-serie KAOS is een comedy, maar wel een hele duistere. Niet zo gek, want het verhaal put uit de personages en gebeurtenissen uit de Griekse mythologie, die ook niet al te luchtig is. In de nieuwe teaser zie je Jeff Goldblum stralen als oppergod Zeus.

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

Als de machtige Zeus een rimpel in zijn voorhoofd ontdekt, begint hij te geloven dat hij misschien niet het eeuwige leven heeft. Het idee dat anderen op zijn positie azen maakt hem paranoïde en nog wreder dan anders. En dan zijn er ook nog drie mensen die zich tegen hem keren.

KAOS

De serie KAOS is gebaseerd op de Griekse mythologie, maar dat betekent niet dat iedereen in toga's rondloopt. Deze moderne knipoog naar de klassieke personages en verhalen werd bedacht door Charlie Covell, bekend als een van de schrijvers van de Netflix-serie The End of the F***ing World. Voor de scenarist waren de schokkende en gruwelijke verhalen over de Griekse goden een dankbare bron van inspiratie.

Teaser

Naast Jeff Goldblum in de rol van oppergod Zeus zie je in de trailer ook Janet McTeer (Ozark) als Zeus' geplaagde vrouw Hera en Cliff Curtis (The Meg) als Poseidon. David Thewlis is in KAOS van de partij als Hades, god van de onderwereld, en Debi Mazar lijkt ons perfect als Medusa, wier blik mensen in steen kan veranderen.

Op 29 augustus staat de achtdelige serie KAOS op Netflix.

Gek op films en series? Download de Binge-app en weet precies wat je nu wil streamen. Want Binge heeft de beste kijktips van alle streamingdiensten bij elkaar.