Home > Artikel

Een lach en een traan met drie topactrices in Netflix-drama His Three Daughters

Article header image

Natasha Lyonne, Elizabeth Olsen en Carrie Coon spelen de hoofdrollen in His Three Daughters, een filmdrama dat in september naar Netflix komt. De trailer kun je nu al bekijken.

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

Op het filmfestival van Toronto, waar His Three Daughters vorig jaar al te zien was, gooide het drama van regisseur en scenarist Azazel Jacobs hoge ogen. Er was vooral lof voor de hoofdrolspelers, die drie van elkaar vervreemde zussen vertolken. Nu het niet zo goed gaat met hun oude vader zullen ze samen een plan moeten maken voor de toekomst.

His Three Daughters

De hoofdrollen in His Three Daughters zijn voor drie heel verschillende, maar voortreffelijke actrices. Natasha Lyonne kennen Netflix-kijkers van Orange Is the New Black en Russian Doll, maar ze speelt ook de hoofdrol in Poker Face op SkyShowtime. Fans van Marvel kennen Eizabeth Olsen beter als Wanda Maximoff of Scarlet Witch, maar ze speelde ook knappe rollen in onder andere Martha Marcy May Marlene en Ingrid Goes West. Carrie Coon is waarschijnlijk een van de beste actrices die momenteel in Hollywood rondlopen. Je hebt haar vast gezien in Gone Girl, maar ze is ook moeder Callie in de nieuwe Ghostbusters-films. Op tv was ze te zien in The Leftovers en speelt ze in The Gilded Age.

Acteervuurwerk

Met zo'n drietal mag je in His Three Daughters heel wat acteervuurwerk verwachten, waarvan de onderstaande trailer alvast een voorproefje geeft. Daarnaast valt er ook veel te lachen.

Gek op films en series? Download de Binge-app en weet precies wat je nu wil streamen. Want Binge heeft de beste kijktips van alle streamingdiensten bij elkaar.