Home > Artikel

Netflix heeft bekendgemaakt wie gaat trouwen in seizoen 4

Article header image

Over wie seizoen 4 van Bridgerton gaat? De gelukkige is... Benedict Bridgerton. Dat zagen we al een beetje aankomen, maar het is toch fijn om te weten.

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

Tot nu toe vonden Daphne, Anthony en Colin de ware in de liefde en nu moet Benedict (Luke Thompson) eraan geloven. Toch leek hij in de eerste drie seizoenen bar weinig zin te hebben in een huwelijk inclusief huisje, boompje en het bekende beestje. Benedict rommelde veel liever wat aan. 

Experimenteren

In seizoen 3 experimenteerde hij niet alleen met een vrouw, maar ook nog met een man en een trio. Het was daarom even de vraag of de op een na oudste zoon zou kiezen voor een echtgenote of een echtgenoot aan zijn zijde maar het persbericht van Netflix verklapt het een en ander. 

Lady in Silver

Daarin staat dat hij de mysterieuze ‘Lady in Silver’ ontmoet tijdens het extravagante gemaskerde bal van zijn moeder. En deze lady valt zo in de smaak dat hij plots veel meer zin krijgt in een bruiloft. 

Gek op films en series? Download de Binge-app en weet precies wat je nu wil streamen. Want Binge heeft de beste kijktips van alle streamingdiensten bij elkaar.