Home > Artikel

De horrorfilm The Piper met de overleden acteur Julian Sands komt naar Netflix

Article header image

De horrorfilm The Piper staat vanaf 2 augustus op Netflix. Het is de laatste film van Julian Sands die vorig jaar onder mysterieuze omstandigheden overleed.

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

Melanie is een dwarsfluitiste die druk is om haar plekje in het orkest van de bekende dirigent Gustafson te bemachtigen. Als aan de vooravond van een belangrijk concert de briljante componiste Katherine overlijdt, is er een probleem omdat zij net bezig was met een concerto dat op de bewuste avond gespeeld moet worden. 

Dodelijke muziek

Melanie krijgt de kans van haar leven wanneer haar gevraagd wordt het muziekstuk af te maken. Maar gaandeweg ontdekt Melanie dat er iets raars aan de hand is met de muziek van Katherine. Die kan zelfs dodelijke gevolgen hebben. Melanie gaat onderzoeken wat er precies aan de hand is. 

Julian Sands

De horrorfilm van de IJslandse regisseur Erlingur Thoroddsen kreeg niet erg goede recensies maar is toch goed voor een avondje griezelen op de bank en bijzonder bovendien omdat het de laatste film is van de Britse acteur Julian Sands. Hij overleed tijdens een wandeltocht op een berg in Los Angeles. Sands werd in januari 2023 als vermist opgegeven. Pas vijf maanden later werd zijn lichaam gevonden. 

Gek op films en series? Download de Binge-app en weet precies wat je nu wil streamen. Want Binge heeft de beste kijktips van alle streamingdiensten bij elkaar.