Home > Artikel

Over welke Bridgerton-telg gaat seizoen 4?

Article header image

We hebben het derde seizoen van Bridgerton nog maar net achter de kiezen, toch kunnen we nu al niet wachten op de volgende reeks. Maar om wie draait het vierde seizoen en wanneer kunnen we dat verwachten? Je leest het allemaal hier.

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

Seizoen 1 en 2 volgde respectievelijk Daphne Bridgerton en Anthony Bridgerton in hun zoektocht naar de liefde. In de boekenreeks van Julia Quinn was daarna Benedict Bridgerton aan de beurt maar de makers van de Netflixserie besloten de boel om te gooien en kozen voor Colin. 

Benedict of Eloise

De logische keuze voor seizoen 4 zou nu wel Benedict zijn, al bestaat er ook een kans dat Eloise aan de beurt is. Zij is in de boekenreeks de vijfde Bridgerton die zich op de huwelijksmarkt begeeft. De kans dat we Francesca gaan volgen, is klein omdat zij net getrouwd is met John Stirling. Helaas overlijdt hij na twee jaar en vindt Francesca daarna haar echte grote liefde, maar daar moeten we waarschijnlijk op wachten tot seizoen 6. 

An Offer from a Gentleman

Als we ervan uitgaan dat het de beurt is aan Benedict in seizoen 4, dan is er nog steeds van alles mogelijk. De tweede Bridgerton-zoon begaf zich de afgelopen reeks in een trio met een man en een vrouw. In het boek An Offer from a Gentleman over Benedict, is het Sophie Beckett die zijn hart steelt. Maar Shonda Rhimes, de maakster van de serie is niet gebonden aan de inhoud van de boeken, de nieuwe liefde van Benedict zou dus net zo goed een man kunnen zijn. 

Releasedatum

Voor we van de hoed en de rand weten, zijn we weer een hele poos verder. De makers hebben beloofd zo snel mogelijk met een nieuwe reeks te komen, maar dat gaat waarschijnlijk toch zo'n twee jaar duren zodat we nog tot 2026 moeten wachten op seizoen 4 van Bridgerton

Kijkcijfers

Alle drie de seizoenen die tot nu toe verschenen staan trouwens in de top 10 van best bekeken series aller tijden op Netflix. Zo populair is Bridgerton

Gek op films en series? Download de Binge-app en weet precies wat je nu wil streamen. Want Binge heeft de beste kijktips van alle streamingdiensten bij elkaar.