Home > Artikel

Deze week nieuw op Netflix, NPO Start, Disney+, Apple TV+, HBO MAX en Prime Video (8 t/m 14 juli 2024)

Article header image

Benieuwd wat je aankomende week allemaal kunt verwachten op de streamingdiensten? Wij verzamelden alle release voor je.

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

Dinsdag 9 juli

The Suspect op NPO Start

Psycholoog Joe O'Loughlin (Aidan Turner), wordt door de Britse politie gevraagd te helpen met het onderzoek naar de zaak van een vrouw die wel of niet zelfmoord heeft gepleegd. De vrouw in kwestie blijkt een voormalig patiënt van Joe te zijn en al snel wordt Joe de hoofdverdachte. 

Dinsdag 9 juli 

The Boyfriend op Netflix

Japanse datingshow exclusief voor homoseksuele mannen. Acht mannen wonen een maand lang samen in een strandhuis en moeten tegelijkertijd een koffietruck bemannen.  Daarnaast kunnen ze elkaar ook op date vragen buiten de werkuren en zijn er ook activiteiten gepland met de hele groep. Tussendoor levert een panel van bekende Japanners commentaar op alles wat er gebeurt. 

Woensdag 10 juli 

Under the Bridge op Disney+

De 14-jarige Reena Virk ging in 1997 naar een feestje en kwam daarna niet meer thuis. Het waargebeurde verhaal wordt verteld vanuit het oogpunt van schrijfster Godfrey (Riley Keough) die een boek maakt over het misdrijf en een plaatselijke politieagent (Lily Gladstone). 

Woensdag 10 juli 

Sunny op Apple TV+

Het leven van een Amerikaanse vrouw in Kyoto, Japan, stort in als haar man en zoon verdwijnen tijdens een mysterieuze vliegtuigramp. Als troost krijgt ze Sunny, een robot die is ontwikkeld door het bedrijf van haar echtgenoot. 

Woensdag 10 juli 

Eva Lasting seizoen 2 op Netflix

Colombiaanse serie over een mysterieus tienermeisje dat in de jaren zeventig arriveert op een jongensschool. En daar breekt ze niet alleen regels maar ook harten.  

Woensdag 10 juli 

Receiver op Netflix

Documentaireserie die NFL-receivers Davante Adams, Justin Jefferson, George Kittle, Deebo Samuel en Amon-Ra St. Brown volgt tijdens het afgelopen football-seizoen.

Donderdag 11 juli 

Teen Torture Inc. op HBO MAX

Driedelige documentaireserie over de zogenaamde hulpprogramma's voor moeilijke jongeren in de VS, die al decennia lang voor ellende zorgt. De programma's hebben geleid tot talloze doden, zelfmoorden en seksueel misbruik door sekte-achtige groepen. Slachtoffers doen er alles aan om de lucratieve business een halt toe te roepen maar dat is niet eenvoudig. 

Donderdag 11 juli 

Quad Gods op HBO MAX

Richard, Blake en Prentice zijn drie mannen in New York met een dwarslaesie die samen het eerste e-sport game team vormen. The Quad Gods worden al snel gevreesde tegenstanders terwijl ze ook dikke vrienden worden. Maar gamen is meer dan een hobby voor de drie, het maakt ook deel uit van hun revalidatietraject. 

Donderdag 11 juli

Love Lies Bleeding op Prime Video

Sportschoolmanager Lou (Kristen Stewart) is in deze film meteen straalverliefd wanneer bodybuilder Jackie in haar sportschool verschijnt. Jackie traint voor de belangrijkste bodybuildwedstrijd in Las Vegas en Lou helpt haar. Maar hun prille liefdesgeluk wordt verstoord wanneer Lou’s zus op brute wijze mishandeld wordt en in het ziekenhuis belandt. Al snel loopt alles op gewelddadige wijze uit de hand en moet Lou niet alleen het duistere verleden van haar vader onder ogen komen, maar ook dat van zichzelf.

Donderdag 11 juli 

Sausage Party: Foodtopia op Prime Video

In 2016 draaide Sausage Party van Seth Rogan in de bioscoop: een animatiefilm over een stel hotdogs die uit de supermarkt weten te ontsnappen. Sinds we worsten Frank, Barry en hun vrienden voor de laatste keer zagen is er veel gebeurd. Het voedsel heeft de aarde overgenomen van de mensheid en werkt aan een nieuwe perfecte samenleving. Dat blijkt echter nogal tegen te vallen. Daarom gaan Frank, Barry en broodje Brenda op zoek naar de laatste mensen voor wat broodnodig advies. Net als in de film hoor je de stemmen van Seth Rogen, Michael Cera, Kristen Wiig en Edward Norton.

Donderdag 11 juli 

Vikings: Valhalla seizoen 3 op Netflix

In het tweede seizoen zagen we de beroemde Viking Leif Eriksson (Sam Corlett) en de Noorse prins Harald Sigurdson (Leo Suter) aan de poorten van Constantinopel staan. Zeven jaar later hebben ze ook daar, ver van huis, een reputatie als geweldige krijgslieden opgebouwd. Bij Leif begint het echter weer te kriebelen en hij maakt plannen voor grote avonturen, ver op de Atlantische Oceaan. Zijn zus Freydis is ondertussen de onbetwiste leider in Jomsborg, maar het oprukkende christendom bedreigt de vrede. Het derde seizoen van Vikings: Valhalla wordt ook meteen het laatste. 

Donderdag 11 juli 

Svaniti nella Notte op Netflix

Italiaanse film over de de Amerikaanse psychiater Elena die in Italië is komen wonen voor de Italiaanse Pietro. Ze trouwen en krijgen twee kinderen, maar daarna loopt het huwelijk op de klippen. Op een nacht worden de kinderen ontvoerd en om ze levend terug te krijgen moeten Elena en Pietro binnen 36 uur  met150.000 euro op de proppen komen. 

Vrijdag 12 juli

Me

Serie over de twaalfjarige Ben die ontdekt dat hij superkrachten heeft. Zijn stiefzus Max helpt hem. 

Vrijdag 12 juli

Descendants: The Rise of Red op Disney+

Musical/Fantasyfilm waarin waarin de Hartenkoningin Auradon bedreigt. Haar opstandige dochter Red en Assepoesters perfectionistische dochter Chloë bundelen hun. krachten en reizen terug in de tijd om de traumatische gebeurtenis te voorkomen die de Hartenkoningin zo harteloos heeft gemaakt.

Vrijdag 12 juli 

Spieleabend op Netflix

Het kersverse stel Pia en Jan organiseren in deze Duitse film een spelletjesavond met Pia's vrienden. Jan wil dolgraag een goede eerste indruk maken op de vrienden maar wanneer Pia's ex ineens opduikt, loopt alles anders dan verwacht.  

Vrijdag 12 juli 

Exploding Kittens op Netflix

Exploding Kittens was zo populair als kaartspel dat Netflix besloot er een comedyserie in animatievorm van te maken. En daarin wordt god in de gedaante van een dikke kat naar de aarde gestuurd om daar orde op zaken te stellen bij de mensheid. GodCat komt terecht bij een disfunctioneel gezin waar hij als buurkat DevilCat blijkt te hebben. Het resultaat is het ultieme gevecht tussen goed en kwaad. Behalve dan dat God de hele tijd wordt afgeleid door een duif die in de tuin zit en DevilCat is ook al niet bij de les.

Vrijdag 12 juli

El Campeón op Netflix

De 20-jarige Diego is in deze Spaanse komedie net gekozen tot de beste jonge voetballer van Europa en staat op het punt landskampioen te worden met zijn team Atlético Madrid. Maar zijn opvliegende karakter zorgt ervoor dat zijn club een psycholoog inhuurt om hem in te tomen. Diego en de teruggetrokken Alex moeten elkaar leren begrijpen. 

Gek op films en series? Download de Binge-app en weet precies wat je nu wil streamen. Want Binge heeft de beste kijktips van alle streamingdiensten bij elkaar.