Home > Artikel

Trailer: derde en laatste seizoen van Sweet Home binnenkort op Netflix

Article header image

Na het eerste seizoen moesten de fans van de Zuid-Koreaanse monsterserie Sweet Home drie jaar wachten op een vervolg. Seizoen drie komt gelukkig een stuk vlotter, maar is wel tegelijkertijd het laatste. Deze maand staat het op Netflix.

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

In Sweet Home, een Zuid-Koreaanse serie die is gebaseerd op een populaire webtoon, worden de bewoners van een vervallen appartementencomplex opgeschrikt door vreemde gebeurtenissen. 's Nachts verschijnen er bizarre monsters die het op mensen gemunt hebben. Hyun-su (Song Kang) en zijn medebewoners proberen met vereende krachten hun hachje te redden. Dan ontdekt Hyun-su dat hij zelf ook monstersymptomen begint te vertonen.

Sweet Home

In het tweede seizoen van Sweet Home kwam Hyun-su in conflict met zijn oude bondgenoot Sang-wook (Lee Jin-uk). Het nieuwe seizoen lijkt aan te gaan sturen op een finale confrontatie tussen de twee. Natuurlijk hopen de fans ook weer op nieuwe originele monsters, die in de serie met een combinatie van computeranimaties en praktische special effects tot leven worden gebracht.

Trailer

Op 19 juli verschijnt het derde en laatste seizoen van Sweet Home op Netflix. Tot die tijd zul je het met onderstaande trailer moeten doen.

Gek op films en series? Download de Binge-app en weet precies wat je nu wil streamen. Want Binge heeft de beste kijktips van alle streamingdiensten bij elkaar.