Home > Artikel

Deze week nieuw op Netflix, SkyShowtime, Apple TV+, Prime Video en NPO Start (24 t/m 30 juni 2024)

Article header image

Celine Dion doet eindelijk haar verhaal in een documentaire, er is een nieuwe lichting Mean Girls op SkyShowtime en Eva Longoria moet naar Spanje vluchten in de serie Land of Women.

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

Dinsdag 25 juni 

Mean Girls op SkyShowtime

De eerste Mean Girls met Lindsay Lohan en Rachel McAdams uit 2004 was een instant hit. comédienne Tina Fey maakte een nieuwe muzikale versie van de klassieker. Daarin nerd Cady Heron (Angourie Rice) nieuw op de middelbare school. Ze wordt vrienden met Damian en Janis en ze wordt geaccepteerd in The Plastics, het groepje met populaire meiden met aan het hoofd Regina George (Reneé Rapp). Maar wanneer ze verliefd wordt op de ex van Regina ontstaat er een gigantische ruzie. 

Dinsdag 25 juni 

I Am: Celine Dion op Prime Video

Celine Dion is al een tijd buiten beeld verdwenen vanwege haar ziekte Stiff Person Syndrome (SPS). Dat is een auto-immuunziekte die lijdt tot stijfheid en pijnlijke spierspasmes. De Canadese zangeres vertelt in deze docu voor het eerst over haar strijd. 

Woensdag 26 juni 

Land of Women op Apple TV+

Dramedy met Eva Longoria als Gala, een rijke New Yorkse wier leven op z'n kop komt te staan wanneer haar man van de verkeerde mensen blijkt te hebben geleend en het niet meer kan terugbetalen. Gala wordt gedwongen de stad te verlaten met haar moeder Julia en haar tienerdochter Kate naar een gehucht in Spanje om daar onder een andere identiteit een nieuw leven te beginnen. Maar hun nieuwe dorpsgenoten houden van roddelen en hun geheimen blijven niet lang geheim. 

Donderdag 27 juni 

My Lady Jane op Prime Video

Lady Jane Grey was negen dagen lang de koningin van Engeland, van 10 tot 19 juli 1953. Daarna werd ze opgepakt wegens verraad en ter dood veroordeeld. Maar in de Britse serie Lady Jane loopt het anders en weet Jane zichzelf te redden. Volgens de makers wordt deze serie The Princess Bride meets Buffy meets Blackadder. Dus de verwachtingen zijn hooggespannen. 

Donderdag 27 juni 

Oxen: Hangdogs op NPO Start

Niels Oxen is een oorlogsheld in Denemarken. Maar wanneer hij de dood van een collega-soldaat wil laten onderzoeken, wordt hij plots ontslagen. En dan nog is de ellende niet voorbij want hij wordt ook onterecht beschuldigd wordt van moord. Het hoofd van de Deense inlichtingendienst, Frigg Mossmann, gelooft in zijn onschuld en samen ontrafelen ze een bloederige samenzwering. 

Donderdag 27 juni 

Supacell op Netflix

Wanneer Michael de toekomst wordt getransporteerd, ontdekt hij dat zijn vriendin Dionne  niet lang meer te leven heeft. Dan blijken er nog vier andere zwarte Zuid-Londenaren te zijn die net als Michael opeens superkrachten hebben gekregen. Ze slaan de handen ineen om Dionne te redden, en omdat ze toch bezig zijn ook maar meteen de hele wereld. 

Vrijdag 28 juni

Savage Beauty seizoen 2 op Netflix

Zuid-Afrikaanse tv-serie over Zinhle die is vastbesloten wraak te nemen op de familie Bhengus die verantwoordelijk is voor de verwoesting van veel levens. Don en Grace Bhengu gebruikten in het verleden straatkinderen om hun giftige schoonheidsproducten op te testen. 

Vrijdag 28 juni

A Family Affair op Netflix

Joey King speelt in deze romcom de rol van de jonge Zara, die een ondankbaar baantje heeft als assistent van Chris Cole (Zac Efron), een onuitstaanbare en narcistische filmster.  Haar leven verandert in een totale hel als ze ontdekt dat haar moeder Brooke (Nicole Kidman) een affaire heeft met haar baas Chris.

Vrijdag 28 juni

Owning Manhattan op Netflix

De 39-jarige Ryan Serhant en zijn team van makelaars worden acht afleveringen lang gevolgd terwijl ze de duurste en mooiste panden van New York aan de man proberen te brengen. Het team van SERHANT. bestaat uit Ryan, Chloe, Genesis, Jade, Jeffrey, Jess, Jonathan, Jordan, Nile, Savannah en Tricia. Zij moeten het hoofd boven water zien te houden te midden van de hevige competitie van elkaar en andere makelaarskantoren in New York. 

Vrijdag 28 juni

The Whirlwind op Netflix

Park Dong Ho is de premier van Zuid-Korea. Hij wil graag van de corrupte president af die onder een hoedje werkt met een grote bedrijven van machtige families en de politiek veranderen. Jung Soo Jin is onderminister van economische zaken, zij gaat de strijd aan met Park Dong Ho. 

Vrijdag 28 juni 

The Mole seizoen 2 op Netflix

Net als in de Nederlandse versie werken 12 kandidaten samen in opdrachten om zoveel mogelijk geld in de pot te krijgen. Een van hen heeft het tegenovergestelde doel. Hij is de saboteur en probeert zoveel mogelijk geld uit de pot te houden. De anderen moeten uitzoeken wie die Mol is. In de Netflix-versie zijn de deelnemers onbekend. Al kun je hier alvast kennen met ze maken. Journalist Ari Shapiro is de presentator van dienst en de afleveringen worden in drie delen gedropt op Netflix.

Gek op films en series? Download de Binge-app en weet precies wat je nu wil streamen. Want Binge heeft de beste kijktips van alle streamingdiensten bij elkaar.