Home > Artikel

Netflix opent Netflix House experiences in 2025

Article header image

Wil je ook eens je kans wagen op de glazen brug van Squid Game, een high tea doen in de wereld van Bridgerton of een duik nemen in de Upside Down van Stranger Things? Onder de naam Netflix House opent Netflix 'experiences' waar de fans hun favoriete series kunnen ervaren.

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

De eerste twee vestigingen van Netflix House openen volgend jaar de deuren in Pennsylvania en Texas. Het worden een soort pretparken met attracties, restaurants, een bioscoop en winkels die helemaal in het teken staan van hitseries als Squid Game, Money Heist, Bridgerton en Stranger Things. 

Netflix House

In het verleden heeft Netflix op verschillende plaatsen in de wereld al eens tijdelijke pop-up attracties geopend, meestal naar aanleiding van de start van een nieuw serie of seizoen. In Netflix House zouden zulke 'experiences' een permanente plek krijgen in een pretpark-achtige setting. De eerste twee vestigingen van Netflix House komen in de buurt van enorme shoppingcentra, zodat publiek en bereikbaarheid gegarandeerd zijn. De thema's van de grotere attracties zouden elke vier tot acht maanden worden veranderd om ze af te kunnen stemmen op het huidige Netflix-aanbod.

Locaties

Is een bezoekje aan Netflix House wel iets voor jou? Helaas zijn er nog geen plannen voor vestigingen buiten de VS, maar misschien komt het er nog eens van als Netflix House een groot succes mocht worden. Volgend jaar moeten de deuren openen in de King of Prussia Mall in Pennsylvania en Galleria Dallas in Texas.

Gek op films en series? Download de Binge-app en weet precies wat je nu wil streamen. Want Binge heeft de beste kijktips van alle streamingdiensten bij elkaar.