Home > Artikel

Trailer: laatste seizoen geeft Vikings: Valhalla een episch slot op Netflix

Article header image

De makers van Vikings: Valhalla geven hun historische dramaserie een laatste seizoen dat binnenkort op Netflix te zien is. Daarvoor springen ze zeven jaar vooruit in de tijd. In de nieuwe trailer staan de drie hoofdpersonages voor grote uitdagingen.

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

In het tweede seizoen zagen we de beroemde Viking Leif Eriksson (Sam Corlett) en de Noorse prins Harald Sigurdson (Leo Suter) aan de poorten van Constantinopel staan. Zeven jaar later hebben ze ook daar, ver van huis, een reputatie als geweldige krijgslieden opgebouwd. Bij Leif begint het echter weer te kriebelen en hij maakt plannen voor grote avonturen, ver op de Atlantische Oceaan. Zijn zus Freydis is ondertussen de onbetwiste leider in Jomsborg, maar het oprukkende christendom bedreigt de vrede. 

Trailer

Het derde seizoen van Vikings: Valhalla wordt meteen ook het laatste. De makers wilden de serie altijd afsluiten met de Slag bij Bamford Bridge, wat wel gezien wordt als het einde van de Vikingtijd in Engeland. Op 11 juli staat seizoen drie van Vikings: Valhalla op Netflix.

Gek op films en series? Download de Binge-app en weet precies wat je nu wil streamen. Want Binge heeft de beste kijktips van alle streamingdiensten bij elkaar.