Home > Artikel

Acteur gevonden voor favoriet Tom Bombadil in tweede seizoen van The Rings of Power

Article header image

Op 29 augustus gaat The Rings of Power, de serie die zich afspeelt in de wereld van The Lord of the Rings, verder met een tweede seizoen. Hierin verschijnt voor het eerst het populaire personage Tom Bombadil, en nu is ook bekend wie die rol gaat spelen.

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

Het joviale personage van Tom Bombadil is in het werk van J.R.R. Tolkien bekend om zijn blauwe jas, gele laarzen en raadselachtige versjes. Bombadil zegt zo oud te zijn als Midden-Aarde zelf en bezit een enorme wijsheid. Die rol gaat in de serie The Rings of Power gespeeld worden door Rory Kinnear. Deze Britse acteur is bekend van zijn rol als Tanner in de James Bond-films. Ook speelde hij onder meer in de serie Penny Dreadful en de film The Imitation Game

The Rings of Power

De enorm dure serie The Rings of Power gaat op 29 augustus verder met een tweede seizoen, bijna twee jaar na de start van seizoen 1.  Het verhaal speelt duizenden jaren vóór de gebeurtenissen in  de trilogieën The Hobbit en The Lord of the Rings en toont de opkomst van de boosaardige Sauron en de mensen en elven die hem proberen te stoppen.

Trailer

Eerder deelde Prime Video al onderstaande teaser trailer van het tweede seizoen van The Rings of Power. In de aanloop naar 29 augustus komen daar ongetwijfeld nog de nodige trailers bij.

Gek op films en series? Download de Binge-app en weet precies wat je nu wil streamen. Want Binge heeft de beste kijktips van alle streamingdiensten bij elkaar.