Home > Artikel

Eindelijk, er is een releasedatum voor Outlander seizoen 7 op Netflix

Article header image

Het zevende seizoen van Outlander ging vorig jaar zomer al in de VS in première en nu komt ie eindelijk naar Netflix in Nederland.

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

Het zevende seizoen van de dramaserie is gebaseerd op het boek An Echo in te Bone van Diana Gabaldon. Er volgt daarna nog een achtste en laatste seizoen en fans van de reeks kunnen zich ook nog verheugen op de spin-off Outlander: Blood of My Blood die over de ouders van Jamie gaat. 

Amerikaanse revolutie

Maar eerst seizoen 7 waarin Jamie en Ian Claire proberen te redden die op het punt staat veroordeeld te worden voor de moord op Malva Christie. De twee worden in hun missie gestoord door de Amerikaanse revolutie waarbij de Amerikanen in opstand komen tegen de Britse machthebbers. En daarbij gaat het er niet al te zachtzinnig aan toe. 

Outlander seizoen 7 staat vanaf 19 juni op Netflix. 

Gek op films en series? Download de Binge-app en weet precies wat je nu wil streamen. Want Binge heeft de beste kijktips van alle streamingdiensten bij elkaar.