Home > Artikel

Eindelijk! Opnames Yellowstone zijn begonnen; finale in november

Article header image

De fans van Yellowstone wachten al een eeuwigheid op de rest van het vijfde seizoen van de serie. Maar nu is de kogel dan eindelijk door de kerk: de opnames zijn begonnen en de afleveringen moeten in november te zien zijn. In Nederland verschijnen ze op SkyShowtime.

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

De eerste vier-en-een-halve seizoenen van Yellowstone waren een waanzinnig succes in de VS, maar ook daarbuiten. De serie met Kevin Costner als de taaie  rancher aan het hoofd van de Dutton-familie is een peperdure soap met misdaad-, thriller- en westernelementen. Seizoen vijf had na een pauze na de eerste acht afleveringen vorig jaar al afgerond moeten worden, maar de Hollywoodstakingen gooiden roet in het eten. Ook was Costner te druk met zijn nieuwe westernproject Horizon: An American Saga.

Yellowstone

Ondertussen kreeg de serie uit de pen van Taylor Sheridan allerhande prequels en spin-offs, maar liet het slot van Yellowstone zelf maar op zich wachten. Filmstudio Paramount heeft nu echter bekendgemaakt dat de opnames in Montana weer zijn begonnen. Voor het laatste staartje van Yellowstone zijn nog zes afleveringen gepland, maar volgens Sheridan kunnen dat er ook nog tien worden. Dat wordt dus nog stevig doorwerken om de deadline van november te halen.

Seizoen 6?

Er zijn momenteel geen plannen voor een zesde seizoen van Yellowstone, maar Costner heeft laten weten er eventueel voor open te staan. De verhouding tussen de ster en de studio zijn echter niet zo goed dat dit heel waarschijnlijk is. 

Gek op films en series? Download de Binge-app en weet precies wat je nu wil streamen. Want Binge heeft de beste kijktips van alle streamingdiensten bij elkaar.