Home > Artikel

De trailer van House of the Dragon 2 is eindelijk gearriveerd

Article header image

House of the Dragon seizoen 1 was niet de geweldige serie waarop veel mensen hoopten, maar er is hoop. In de trailer is te zien dat er veel meer actie aan zit te komen.

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

In seizoen 2 van House of the Dragon gaat het los tussen Rhaenyra Targaryen, die door haar vader werd aangewezen als troonopvolger en haar halfbroer Aegon (foto) die het allebei voorzien hebben op de ijzeren troon. Er lijkt een bloederige oorlog aanstaande. 

Cregan Stark

Rhaenyra's zoon Prins Jacaerys Velaryon zoekt hulp voor zijn moeder en doet dat o.a. bij Winterfell, een bekende plek voor Game of Thrones-kijkers. Winterfell is natuurlijk de woonplek van de familie Stark. Jacaerys wil dat Cregan Stark en zijn machtige leger een helpende hand toesteken. 

17 juni

House of the Dragon seizoen 2 bestaat uit 8 afleveringen en is vanaf 17 juni wekelijks te zien bij HBO MAX.

Gek op films en series? Download de Binge-app en weet precies wat je nu wil streamen. Want Binge heeft de beste kijktips van alle streamingdiensten bij elkaar.