Home > Artikel

Snel kijken: deze films verdwijnen binnenkort van Netflix

Article header image

Zoals iedere maand verwijdert Netflix ook nu weer leuke titels. Dus als je de onderstaande films nog wil zien, moet je een beetje haast maken.

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

9 april 

Dolittle (2020)

Robert Downey Jr. speelt dierenarts John Dolittle die met dieren kan praten. Hij wordt gevraagd om de zieke koningin Victoria te helpen die vergiftigd is.  Om haar te redden, begint hij samen met zijn exotische dieren aan een avontuurlijke zoektocht naar een tegengif dat zich op een legendarisch eiland bevindt. 

10 april 

Gemini Man (2019)

Henry Brogan (Will Smith) is een sluipschutter in dienst van de overheid. Na een mislukte opdracht besluit hij om een punt achter zijn carrière te zetten, maar dat gaaqt niet zomaar. Zijn baas, Clay Varris, stuurt Junior, een 23-jarige kloon van Brogan, op pad om hem te vermoorden en zijn plaats in te nemen. Maar dat laat Brogan niet zomaar gebeuren. 

12 april 

The Woman King (2022)

Nanisca (Viola Davis) is generaal van een militaire eenheid die bestaat uit alleen vrouwen en die het koninkrijk Dahomey moeten beschermen. Zij en haar dochter Nawi trekken samen ten strijde tegen de Fransen en naburige stammen. Film die is gebaseerd op ware gebeurtenissen. 

13 april

Georgetown (2019)

De Amerikaanse misdaadthriller Georgetown draait om Duitser Ulrich Mottz (Christoph Waltz) die alle kenmerken heeft van een meesteroplichter. Hij weet dondersgoed hoe hij met zijn vlotte praatjes iedereen om zijn vinger te winden doet dat ook met de rijke weduwe Elsa Brecht (Vanessa Redgrave). De twee trouwen maar Elsa overlijdt vrij snel. Haar dochter Amanda ruikt onraad. 

14 april 

Unbroken (2014)

Olympisch atleet Louis Zamperini, is gevechtspiloot tijdens de Tweede Wereldoorlog. Na een ongeluk komt hij met zijn crew vast te zitten op een vlot waar ze na 47 dagen worden gered door Japanners. Maar dat is pas het begin van de ellende, want de mannen worden vastgezet in een ellendig krijgsgevangenenkamp. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal dat werd geregisseerd door Angelina Jolie. 

Gek op films en series? Download de Binge-app en weet precies wat je nu wil streamen. Want Binge heeft de beste kijktips van alle streamingdiensten bij elkaar.