Home > Artikel

Nederlandse Marwan Kenzari in seizoen 2 van de populaire Netflix-serie The Night Agent

Article header image

De Nederlandse acteur Marwan Kenzari heeft zijn zoveelste internationale rol te pakken. In het tweede seizoen van The Night Agent speelt Marwan een 'night agent'.

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

Een 'night agent' is een spion die op geheime missies wordt gestuurd. Marwan in de serie heeft weinig keuze want hij speelt een soldaat die wordt vervolgd voor een misdaad die hij niet heeft gepleegd. Om een gevangenisstraf te ontlopen wordt hij 'night agent'. 

Veelgevraagd acteur

Marwan Kenzari is al een tijdje een veelgevraagd acteur in de VS, hij speelde Jafar in de liveactionversie van Aladdin en hij maakte zijn opwachting in The Mummy, Murder on the Orient Express, Black Adam en Ghosted.

Gabriel Basso

In seizoen 2 van The Night Agent wordt hij een collega van Peter Sutherland (Gabriel Basso) die op het einde van seizoen 1 ook voor een leven als spion koos. Peter stapte op een vliegtuig op weg naar zijn eerste geheime missie. Zijn vriendin Rose Larkin (Luciane Buchanan) keert ook terug in seizoen 2. 

2025

Zonder de Hollywood-staking van afgelopen jaar hadden we in april al van het vervolg op The Night Agent kunnen genieten, nu moeten we hoogstwaarschijnlijk nog een jaar wachten. 

Gek op films en series? Download de Binge-app en weet precies wat je nu wil streamen. Want Binge heeft de beste kijktips van alle streamingdiensten bij elkaar.