Home > Artikel

Deze week nieuw op Netflix, Disney+, HBO MAX, Prime Video, Apple TV+ en SkyShowtime (25 t/m 31 maart 2024)

Article header image

Deze week kun je Poor Things streamen en dat is een film die je niet wil missen. Als je gek bent van Steve Martin is dit ook een goede week en complotdenker Alex Jones speelt de hoofdrol in een schokkende documentaire.

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

Woensdag 27 maart

Poor Things op Disney+

Bella Baxter (Emma Stone) is een jonge vrouw die door de briljante chirurg Godwin Baxter (Willem Dafoe) tot leven is gewekt met het brein van haar eigen ongeboren baby. Bella is een snelle leerling en raakt al snel verveeld in de villa van Baxter. Ze verlangt naar vrijheid en heel veel seks. Bella gaat het avontuur tegemoet met de ongelooflijk ijdele en zelfingenomen advocaat Duncan Wedderburn (een hilarische Mark Ruffalo), maar ze trekt al snel haar eigen plan. 

Woensdag 27 maart 

The Truth vs. Alex Jones op HBO MAX

In 2012 vond er een slachtpartij plaats op Sandy Hook, een lagere school in Connecticut. 20 kinderen werden daar doodgeschoten. Programma Alex Jones zag het anders. Hij bleef maar ontkennen dat de kinderen dood waren. Volgens hem was de hele aanslag verzonnen om wapens in een kwaad daglicht te stellen en miljoenen mensen geloofden hem. Daar hadden de ouders schoon genoeg van. Deze documentaire gaat over de rechtszaak die zij aanspanden.

Woensdag 27 maart 

The Expendables 4 op Netflix

Net zoals in de vorige drie missies spelen de gespierde mannen een geheime eenheid huurlingen die door de Amerikaanse overheid op moeilijke missies wordt gestuurd. Helaas is vanwege verschillende redenen lang niet iedereen meer van de partij in dit vierde deel. Jason Statham, Sylvester Stallone, Dolph Lundgren doen wel mee en 50 Cent en Megan Fox zijn nieuw.

Donderdag 28 maart 

The Baxters op Prime Video

Superzoete serie over Elizabeth en John Baxter en hun vijf volwassen kinderen, met alle bijbehorende hoogte- en dieptepunten, soms met en soms zonder God aan hun zijde.

Donderdag 28 maart

Ronja the Robber's Daughter op Netflix

De jonge Ronja (Kerstin Linden) is in deze serie de dochter van rovershoofdman Mattis. Ze groeit op in een burcht in een magisch bos vol gevaren en mysterieuze wezens, zoals trollen en aardmannen. De grootste rivaal van Ronja's vader is Borka. Als Ronja kennismaakt met Borka's zoon Birk, wordt ze stiekem vrienden met hem. Samen beleven ze allerhande avonturen. Natuurlijk is dit een verfilming van het boek van Astrid Lindgren. 

Vrijdag 29 maart 

Renegade Nell op Disney+

Nell Jackson, is een dappere jonge vrouw wier leven op z'n kop komt te staan wanneer ze ten onrechte wordt beschuldigd van moord. Nell zet het op een lopen en wordt zo de meest beruchte bandiet van de 18de eeuw in Engeland. Wanneer een magische geest genaamd Billy Blind verschijnt, beseft Nell dat ze voor iets veel groters bestemd is.  

Vrijdag 29 maart 

STEVE! (martin) a Documentary in 2 Pieces op Apple TV+

De twee delen zijn 'Toen', over de vroege jaren van Steve Martin die groot werd als stand-up comedian en daarop zijn 35ste mee stopte. Het 'Nu' gaat over zijn transformatie die ervoor zorgde dat hij nog altijd succesvol is. 

Vrijdag 29 maart 

Strays (Doggy Style) op SkyShowtime

Als de naïeve borderterriër Reggie door zijn onsympathieke eigenaar Doug in de achterbuurt van de stad wordt achtergelaten, is hij er van overtuigd dat zijn geliefde baasje dat nooit met opzet zou doen. Maar wanneer Reggie kennismaakt met de grofgebekte zwerfhond Bug, realiseert hij zich dat hij in een giftige relatie zat en dat Doug eigenlijk een egoïstische schoft is. Reggie, Bug en Bugs vrienden Maggie, en Hunter, zijn vastbesloten om wraak te nemen. We ontraden je sterk deze film met kleine kinderen te kijken. Hij is namelijk behoorlijk grof en dat is best grappig. 

Vrijdag 29 maart 

Le Salaire de la Peur op Netflix

Midden in de woestijn, nabij een vluchtelingenkamp, vat een oliebron vlam, waardoor de levens van de bevolking direct in gevaar komen. Het bedrijf dat de put exploiteert, stuurt experts naar de locatie en realiseert zich dat het maar één oplossing heeft om de catastrofe te voorkomen: de oliebron binnen 24 uur tot ontploffing brengen met nitroglycerine. Tegen een grote som geld wordt een krachtpatserteam gestuurd om in twee vrachtwagens 200 kg explosieven te vervoeren.

Vrijdag 29 maart 

The Beautiful Game op Netflix

Mal is de trainer van het Britse daklozen voetbalteam dat op het punt staat af te reizen naar het WK straatvoetbal in Rome. Op het laatste moment besluit Mal de talentvolle spits Vinnie aan de selectie toe te voegen. Vinnie verkeert alleen nog in de ontkenningsfase over zijn daklozenstatus dus er is werk aan de winkel. De hoofdrollen worden gespeeld door Bill Nighy en Michael Ward en aan de trailer te zien, kunnen we de zakdoekjes vast klaarleggen. 

Vrijdag 29 maart 

Is it Cake? seizoen 3 op Netflix

In Nederland flopte de show Chocolade gigantisch, maar op Netflix gaat een zelfde soort show Is it Cake? als een trein. Ook in deze nieuwe reeks gaat het er weer om of juryleden raden of een taart een taart is of een echt voorwerp. 

Zaterdag 30 maart 

A Thousand and One op SkyShowtime

Dramafilm over Inez die haar zoon Terry uit het pleegzorgsysteem heeft ontvoerd. Moeder en zoon gaan op pad om hun gevoel van thuis, identiteit en stabiliteit terug te winnen in het snel veranderende New York City.

Gek op films en series? Download de Binge-app en weet precies wat je nu wil streamen. Want Binge heeft de beste kijktips van alle streamingdiensten bij elkaar.