Home > Artikel

Deze week nieuw op Netflix (25 t/m 31 maart 2024)

Article header image

De belangrijkste nieuwe serie op Netflix is deze week Ronja, the Robbers Daughter en verder kun je naar vechtersbazen in The Expendables kijken en naar taart.

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

Woensdag 27 maart 

The Expendables 4

Net zoals in de vorige drie missies spelen de gespierde mannen een geheime eenheid huurlingen die door de Amerikaanse overheid op moeilijke missies wordt gestuurd. Helaas is vanwege verschillende redenen lang niet iedereen meer van de partij in dit vierde deel. Jason Statham, Sylvester Stallone, Dolph Lundgren doen wel mee en 50 Cent en Megan Fox zijn nieuw.

Donderdag 28 maart

Ronja the Robber's Daughter

De jonge Ronja (Kerstin Linden) is in deze serie de dochter van rovershoofdman Mattis. Ze groeit op in een burcht in een magisch bos vol gevaren en mysterieuze wezens, zoals trollen en aardmannen. De grootste rivaal van Ronja's vader is Borka. Als Ronja kennismaakt met Borka's zoon Birk, wordt ze stiekem vrienden met hem. Samen beleven ze allerhande avonturen. Natuurlijk is dit een verfilming van het boek van Astrid Lindgren. 

Vrijdag 29 maart 

Le Salaire de la Peur 

Midden in de woestijn, nabij een vluchtelingenkamp, vat een oliebron vlam, waardoor de levens van de bevolking direct in gevaar komen. Het bedrijf dat de put exploiteert, stuurt experts naar de locatie en realiseert zich dat het maar één oplossing heeft om de catastrofe te voorkomen: de oliebron binnen 24 uur tot ontploffing brengen met nitroglycerine. Tegen een grote som geld wordt een krachtpatserteam gestuurd om in twee vrachtwagens 200 kg explosieven te vervoeren.

Vrijdag 29 maart 

The Beautiful Game

Mal is de trainer van het Britse daklozen voetbalteam dat op het punt staat af te reizen naar het WK straatvoetbal in Rome. Op het laatste moment besluit Mal de talentvolle spits Vinnie aan de selectie toe te voegen. Vinnie verkeert alleen nog in de ontkenningsfase over zijn daklozenstatus dus er is werk aan de winkel. De hoofdrollen worden gespeeld door Bill Nighy en Michael Ward en aan de trailer te zien, kunnen we de zakdoekjes vast klaarleggen. 

Vrijdag 29 maart 

Is it Cake? seizoen 3

In Nederland flopte de show Chocolade gigantisch, maar op Netflix gaat een zelfde soort show Is it Cake? als een trein. Ook in deze nieuwe reeks gaat het er weer om of juryleden raden of een taart een taart is of een echt voorwerp. 

Gek op films en series? Download de Binge-app en weet precies wat je nu wil streamen. Want Binge heeft de beste kijktips van alle streamingdiensten bij elkaar.