Home > Artikel

Alles over het vijfde en laatste seizoen van de serie You

Article header image

Het vijfde seizoen van You wordt meteen het laatste en als we Joe Goldberg een beetje kennen, wordt het een knaller. In seizoen 5 leren we de schoonfamilie van Joe kennen en de acteurs die die rollen voor hun rekening nemen.

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

Het vierde seizoen eindigde met Joe en zijn nieuwe liefde Kate die het ervan namen in een prachtig penthouse in New York. Joe heeft eindelijk onder ogen gezien dat hij puur slecht is, wat ook wel mocht gezien zijn indrukwekkende bodycount.

Zoon Henry

De steenrijke Kate weet gedeeltelijk van de moordzuchtige neigingen van Joe en zorgt ervoor dat het hem aan niets ontbreekt. Hij heeft zelfs weer contact met zoon Henry. Een op het oog ideale situatie voor Joe. 

Broer en zussen

In zijn nieuwe leven leert Joe de broer van Kate kennen, gespeeld door Griffin Matthews. Anna Camp speelt een dubbelrol als Kate's tweelingzussen. Madeline Brewer speelt een jonge vrouw door wie Joe gaat twijfelen aan zijn nieuwe leven.

Lijken in de kast

Het gevaar bestaat natuurlijk dat Kate ontdekt hoe slecht Joe daadwerkelijk is, en dat hij verantwoordelijk is voor de dood van haar vader. En waarschijnlijk zijn er nog wel meer lijken in Joe's walk in closet die de kop op kunnen steken. 

You seizoen 5 wordt eind 2024 verwacht. 

Gek op films en series? Download de Binge-app en weet precies wat je nu wil streamen. Want Binge heeft de beste kijktips van alle streamingdiensten bij elkaar.