Home > Artikel

Fool Me Once in 60 landen op nummer 1

Article header image

De Harlan Coben-serie Fool Me Once is enorm populair over de hele wereld. De reeks is bijna overal de best bekeken Netflix-serie.

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

In totaal keken al 37 miljoen abonnees naar de serie waarin de Britse Maya (Michelle Keegan) haar vermoordde echtgenoot Joe ineens op de nannycam ziet. Het is het begin van een avontuur vol plotwendingen dat eindigt in een totaal onverwachte en hysterische climax. En dat valt duidelijk in de smaak bij de Netflix-kijkers. 

Lees onze recensie van Fool Me Once

Er komt nog veel meer aan

Fool Me Once is de achtste Harlan Coben-verfilming bij Netflix en de meeste van die titels deden het zeer goed. Netflix had al een deal met Coben voor 14 verfilmingen. Twee jaar geleden kocht de streamingdienst ook nog de rechten van de 11-delige boekenserie Myron Bolitar. Er staan ons dus nog heel wat Harlan Coben-series vol plotwendingen te wachten. 

Dit zijn de belangrijkste personages uit Fool Me Once

Gek op films en series? Download de Binge-app en weet precies wat je nu wil streamen. Want Binge heeft de beste kijktips van alle streamingdiensten bij elkaar.